Sport A jövő focistáit keresi az Ürömi SC

A jövő focistáit keresi az Ürömi SC
Az Ürömi SC utánpótlás szakosztálya ifjú focisták jelentkezését várja korosztályos csapataiba. A helyi sportegyesület hétfőtől péntekig tart edzéseket 4-től 7 éves korig. Igény esetén a gyermekeket az óvodából is elszállítáják a foglalkozások helyszínére.

Sport Szeptembertől fociedzések indulnak Pilisborosjenőn

Szeptembertől fociedzések indulnak Pilisborosjenőn
A Pilisborosjenő USC szeptember 4-től és 5-től várja a focizni vágyó lányokat és fiúkat, hiszen négy különböző korosztályban idén is edzéseket indítanak. A fiatalok hétfőtől csütörtökig heti két alkalommal rúghatják a labdát Borosjenőn.

Sport Elutasították az óvást, így Manhercz Krisztiánék már nem játszhatnak éremért

Elutasították az óvást, így Manhercz Krisztiánék már nem játszhatnak éremért
Mint arról csütörtök este a Varkapu.info a vlv.hu portálra hivatkozva beszámolt, furcsa mérkőzésen kapott ki U19-es víziladba válogatottunk a magyar-olasz junior EB negyeddöntőben. Miután az óvást elutasították, a pilisvörösvári pólós, Manhercz Krisztián és csapata szombat délben a horvátokkal küzdhet az 5. helyért.

Sport A székely és a magyar kosárlabda-válogatott találkozott Piliscsabán

A székely és a magyar kosárlabda-válogatott találkozott Piliscsabán

Történelmi mérkőzést rendeztek Piliscsabán, ahol a magyar és a székely U16-os lány kosárlabda-válogatott találkozott. Végül a hazai gárda nyerte meg a meccset.

Sport Taroltak a dorogi birkózók

Taroltak a dorogi birkózók

Cegléd adott otthont a diák II. korcsoport kötöttfogású bajnokságának. A legtöbb első helyet, négyet, a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói szerezték, és ők nyerték a pontversenyt is. Ritka az olyan utánpótlás-viadal, amelynek az élcsoportjában nem szerepelnének dorogiak.

Sport Bajnokságot nyerne Pilisvörösvárral Fetter Gergő

Bajnokságot nyerne Pilisvörösvárral Fetter Gergő

A Pest megyei II. osztály, Nyugati csoport U19-es küzdelmeiben eddig szinte makulátlan mérleggel áll a tabella élén a Pilisvörösvári UFC. Ez nagyban köszönhető a 17 esztendős Fetter Gergő (képünkön) remek játékának is, aki a legutóbbi fordulóban a Visegrádnak rúgott öt góljával csapata legeredményesebb játékosa volt a 12-0-ra megnyert találkozón.

Sport Drávucz, Tóth és Merész András is előadást tartott Dorogon

Drávucz, Tóth és Merész András is előadást tartott Dorogon

Október 17-én Dorog Város Egyesített Sportintézménye és az Új-Hullám Sport Egyesület olimpiai közönségtalálkozót rendezett a dorogi József Attila Művelődési Házban. Az előadás célja a sport megszerettetése volt a gyerekekkel.

Sport Több mint 100 versenyző a dorogi uszodában

Több mint 100 versenyző a dorogi uszodában

110 úszó vett részt a dorogi Békatalálkozó úszóversenyen, amelyen korosztályos bontásban 15 versenyszámban mérhették össze erejüket a gyerekek. Az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola dorogi úszócsapata 31 arany, 32 ezüst és 17 bronzéremmel a legeredményesebb gárda lett.

Sport Fociban Pilisvörösvár, kéziben Szentendre győzött Solymáron (+Képek)

Fociban Pilisvörösvár, kéziben Szentendre győzött Solymáron (+Képek)

Második alkalommal rendezték meg a húsvéti PEMŰ Kupát Solymáron, ahol környékbeli utánpótlás foci- és kézicsapatok mérkőztek meg egymással. Labdarúgásban Pilisvörösvár volt a legeredményesebb, míg kézilabdában Szentendre hozta el az aranyat. A solymári és piliscsabai ifjak is jól szerepeltek.

Sport Pilisvörösvári és piliscsabai siker Dél-Afrikában

Pilisvörösvári és piliscsabai siker Dél-Afrikában

Az év első hegyikerékpáros VK-futamán Benkó Barbara a 4., Juhász Zsolt a 10. helyet szerezte meg Pietermaritzburgban. A dél-afrikai vetélkedőn a juniorok között először indult a Világ Kupában Bányai Dominik és Meggyesi Bercel: a két piliscsabai versenyző közül előbbi sikeresen befejezte a futamot, 14. lett.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel