Közélet Széthasadt fa miatt lezárták a piliscsabai Kálmán király utca egy szakaszát

Széthasadt fa miatt lezárták a piliscsabai Kálmán király utca egy szakaszát

A Csévi úti leágazásnál lezárták a Kálmán király utcát, ugyanis az ott lévő, képen látható fa egyik ága széthasadt, így veszélyezteti az arra közlekedők biztonságát - olvasható Piliscsaba Város hivatalos oldalán.

Közélet Felújítás miatt hónapokra lezárják a szentiváni Templomhegyi lépcsőt

Felújítás miatt hónapokra lezárják a szentiváni Templomhegyi lépcsőt
Augusztus 28-án, hétfőn reggel 7 órától felújítási és átépítési munkálatok miatt előre láthatóan négy hónapra lezárják a pilisszentiváni Templomhegyi lépcsőt. Ezt követően a feljárót használni életveszélyes lesz, kerülni a Bem utca és a Vörösvár utca irányában lehet majd.

Kék hírek Árokba hajtott egy autó Zsámbéknál, félpályás útlezárás a 102-es úton

Árokba hajtott egy autó Zsámbéknál, félpályás útlezárás a 102-es úton
Letért a 102-es útról egy személyautó Zsámbéknál, a vontatott utánfutója pedig leszakadt. A műszaki mentést a bicskei önkormányzati és zsámbéki önkéntes tűzoltók végzik. Az első információk szerint senki nem sérült meg a balesetben. Az érintett útszakaszon jelenleg csak az egyik forgalmi sávban közlekedhetnek a járművek.

Közélet Gallyazási munkák - Útlezárás Nagykovácsiban

Gallyazási munkák - Útlezárás Nagykovácsiban
Nagykovácsi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy 2016. november 4-én, pénteken 9:00 – 14:00 óráig a közvilágítás helyzetét javítandó gallyazási munkák zajlanak az Erdő utcában.

Kék hírek Baleset Pilisjászfalunál - Útlezárás a 10-es úton

Baleset Pilisjászfalunál - Útlezárás a 10-es úton
Baleset történt Pilisjászfalunál, így a településen lezárták a 10-es utat - tudta meg a Varkapu.info egy olvasójától. Információink szerint a forgalmat Tinnye irányába terelik el, így a buszok több megállót is kihagynak - többek között Piliscsaba - Magdolnavölgyet is.

Közélet Útlezárások Csobánkán és Piliscsabán

Útlezárások Csobánkán és Piliscsabán

Útlezárásra kell számítani november 2-án, hétfőn Csobánkán útkarbantartási munkálatok miatt, november 4-én, szerdán pedig veszélyes fák kivágása végett a piliscsabai Egyetem utcát kell elkerülniük a közlekedőknek.

Közélet Hétfőn vízhiány és útlezárás Nagykovácsiban

Hétfőn vízhiány és útlezárás Nagykovácsiban
A Duna Menti Regionális Vízmű értesítése szerint március 16-án, hétfőn ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt Nagykovácsiban a Park utca 43. sz.-nál le lesz zárva az út. A munkálatok ideje alatt az ivóvízszolgáltatás részleges szüneteltetése várható az utca környékén.

Közélet Útburkolás miatt a 157-es busz nem megy ki Solymár Kerekhegyre

Útburkolás miatt a 157-es busz nem megy ki Solymár Kerekhegyre
Február 5-én, csütörtökön várhatóan 16:00-ig a Zerind vezér utca 15. szám előtt teljes útzár lesz, mert javítják az útburkolatot. Ekkor a 157-es busz a Solymár, Kerekhegy végállomást nem érinti, ehelyett rövidített útvonalon, a 157A járattal megegyező módon Hűvösvölgy és Budaliget, Géza fejedelem útja megállóhely között közlekedik - írja a BKK.
 

Közélet November 11-től útlezárás Csobánkán

November 11-től útlezárás Csobánkán
 Csobánkán a Templom köz az útjavítási, aszfaltozási munkák miatt november 11-én 8 órától november 13-án reggel 8 óráig lezárásra kerül.

Közélet Vasárnapi útlezárások Pilisvörösvár és Csobánka között

Vasárnapi útlezárások Pilisvörösvár és Csobánka között
Vasárnap reggel 7 óra és délután 17 óra között négyszer 1 órára teljes szélességében lezárják a Pilisvörösvár és Csobánka közötti útszakaszt - közölte a Varkapu.info portállal a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóság.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel