Pilisvörösvár, Útőrház húsz évvel ezelőtt és ma (+KÉPEK)

Időutazásra hívjuk olvasóinkat! Bejegyzésünkben olyan képeket mutatunk, amelyek 20 évvel ezelőtt készültek Pilisvörösvár, Üdülőtelepen.

Közélet Baleset a 10-es úton - Motoros baleset Pilisvörösvár határában (+KÉPEK)

Baleset a 10-es úton - Motoros baleset Pilisvörösvár határában (+KÉPEK)
Pilisvörösvár határában, a 10-es úton, az Útőrház utcai buszmegállónál kisebb torlódásra számíthatnak az autósok, ugyanis félpályás útlezárás mellett rendőrök irányítják a forgalmat. Több olvasónk is jelezte a helyszínről, hogy motoros gázolás történt.

Kék hírek Fák dőltek az óriási szélben - Hajnaltól kezdve dolgoznak a pilisvörösvári tűzoltók

Fák dőltek az óriási szélben - Hajnaltól kezdve dolgoznak a pilisvörösvári tűzoltók
Péntek hajnalban, 2 órakor a pilisvörösvári tűzoltók az Útőrház utcába vonultak, ahol a szél fát döntött ki. A munkálatok miatt áramkimaradás is volt a külterületi részen. Péntek délelőtt a Fürdő utcában dolgoztak az önkéntes tűzoltók, majd a Semmelweis utcába vonultak át a motorfűrészekkel.

Közélet A Volánbusz cserbenhagyta utasait - Ezzel a felirattal tiltakoznak Pilisvörösváron (+KÉPEK)

A Volánbusz cserbenhagyta utasait - Ezzel a felirattal tiltakoznak Pilisvörösváron (+KÉPEK)

Szeptember 1-jével a 800-as, 805-ös és 810-es Volánbusz járatok nem állnak meg Pilisvörösvár határában az Útőrház megállónál. A helyiek ezért vasárnap egy molinón üzentek: "A Volánbusz cserbenhagyta utasait".

Az Útőrház utca környékén lakók levele a Volánbusznak az új menetrend miatt

Mint azt a Varkapu.info már hírül adta, szeptember 1-jétől új menetrendek lépnek életbe a 10-es út környékén. A 800-as járat a tervek szerint nem fog megállni Pilisvörösvár határában az Útőrház és az Üdülőtelep megállóhelynél sem, amellyel a társaság mindössze 1 percet nyer, a lakosok viszont annál sokkal többet veszítenek. Az Útőrház és Környékéért Fejlesztő Egyesület levele a Volánbusznak.

Összefogással tisztították meg az út szélét a pilisvörösvári Útőrház utcában

Vasárnap délelőtt mintegy 30 helyi lakos a pilisvörösvári Útőrház utcában előkészítette terepet a hamarosan esedékes útjavításhoz. A civil összefogásból lezajlott munkának köszönhetően az útra már nem hajlik be bozót, ág, így az autósok, de később a munkagépek is könnyebben tudnak közlekedni.

Google Street View: De ki alszik a Pilisvörösvár Útőrház utcai megállóban?

Ahogy vituálisan sétáltunk a 10-es úton, eszünkbe jutott, hogy ha már van Pilisvörösvári Üdülőtelep blogunk, lessük meg a nevezett buszmegállót és az Útőrház utcait is. Ekkor megláttuk, hogy valaki alszik a padon!

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel