Varkapu.info Hírlevél - 2016. szeptember 27. - Szüreti mulatságok, átszakított gázvezeték, M0, októberi robbantási gyakorlatok, stb.

KEDVES OLVASÓNK!
 
Néhány fontos helyi hírrel, információval szeretnénk szolgálni Önnek, mint helyi lakosnak!
 
Munkatársakat keresnek a solymári PEMÜ-be
A PEMÜ Műanyagipari Zrt. felvételt hirdet betanított munkás, géplakatos, elektroműszerész, trafóházi elektrikus, gépi CNC forgácsoló munkakörbe azonnali kezdéssel.

Kedves Olvasónk!

Hirdessen a Varkapu.info oldalán a második félévben a 2013-as árakon!
Szeretné, ha vállalkozása ismertebb lenne a térségben? Szeretné, ha friss akcióit, új termékeit bemutatnánk az térségben élőknek? Ha még júniusban rendel megjelenést a Varkapu.info oldalán, a 2013-as árakon kapja meg azt.
Bővebben:

Ez történt a 10-es úton szerda este - Videó és képek a halálos balesetről

BKV és az agglomeráció - Marad az éjszakai busz Solymáron, és minden más is

Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnökének kezdeményezésére egyeztetés kezdődött a fővárosi agglomeráció közösségi autóbusz-közlekedésének ügyében a Megyeházán.

http://varkapu.info/kozelet/20130118/bkv-es-az-agglomeracio-marad-az-ejs...

Hírlevél

A megmentett cinege (+Videó)Az ablakon túl olvadó hótakaró borítja a földet, az öreg cseresznyefa ágait, a háztetőket, és a madáretetőt is. Munka közben néha kitekintek, ha mozgás támad. Hol egy széncinege érkezik meg kecsesen a napraforgómagokhoz, hol egy kékcinege csen egy-egy szemet félősen. Most éppen verebek dézsmálják az eleségetTovább

Kedves Olvasónk!

Bemutatjuk a MagNet Bank közösségi termékeit

Miután az elmúlt hetekben hírt adtunk a MagNet Bank alapfilozófiájáról és céljairól valamint az újbanki modellről, most a MagNet Bank közösségi termékeit mutatjuk be olvasóinknak. A Szféra- valamint Mentor közösségi termékekkel kizárólag olyan hiteleket, projekteket, ügyféligényeket finanszíroz a bank, amelyek a fenntartható fejlődést, a környezet megóvását, az általános életfeltételeket, a természeti és alkotott értékek védelmét, bővítését és fenntartását szolgálják.

Kedves Olvasónk!

Szalagavató a pilisvörösvári Schiller Gimnáziumban (Képek)

November 17-én tartották a szalagavató bált a pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnáziumban, ahol gyönyörű lányok, és sármos fiatalemberek lepték el a tornateremben berendezett színpadot. Képes beszámoló a rendezvény második feléről!


Bővebben:

 

Kedves Olvasónk!

Év végéig kell chipeztetni a kutyákat - Akció a Liget Állatorvosi Rendelőben!

A törvény kötelezővé tette a kutyák mikrochippel való megjelölését. A gazdáknak már csak 2 hónap áll a rendelkezésükre, hogy kötelezettségüknek eleget tegyenek. November 10. és 30. között a pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő kedvezményesen vállalja a transzponder beültetését!


Bővebben:

 

Kedves Olvasónk!

Így építik át a Budapest-Esztergom vasútvonalat (+Képek)

Az MTI fotóján egy áteresz utolsó elemének beemelését végzik a Pázmáneum egállóhelyén, a Budapest-Esztergom vasútvonal felújításán november 6-án. A további képeken a pilisvörösvári szakasz építése látható még októberről.

Bővebben:

 

Kedves Olvasónk!

Gyalogost gázoltak a 10-es úton Pilisvörösvárnál

A Varkapu.info úgy tudja, hogy gyalogost gázoltak a pilisvörösvári CBA előtt a 10-es úton. A buszközlekedés akadozik, autóval érdemes Pilisszentiván felé kerülni. MInt megtudtuk, egy IFA teherautó ütött el idős férfit hétfő reggel, aki szerencsére csak megsérült a balesetben.

Bővebben:

 

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel