Egészség Örömök és megpróbáltatások - Egy éves fennállását ünnepli a Piliscsabai Vöröskereszt

Örömök és megpróbáltatások - Egy éves fennállását ünnepli a Piliscsabai Vöröskereszt
Tavaly szeptemberben lelkes önkéntesek álltak össze egy csapatba, hogy a Magyar Vöröskereszt hivatását, küldetéstudatát megtestesítve szebbé varázsolják Piliscsabát. 

Egészség Aki vért ad, életet ad! Véradás lesz Pilisvörösváron

Aki vért ad, életet ad! Véradás lesz Pilisvörösváron

Szeptember 5-én, kedden 13 órától véradást szerveznek a pilisvörösvári Művészetek Házában. Ne felejtse otthon TAJ kártáját, személyi igazolványát és lakcím kártyáját!

Közélet Piliscsabán és Vörösváron is lesz véradás szeptemberben (+térségi lista)

Piliscsabán és Vörösváron is lesz véradás szeptemberben (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást szeptemberben. Többek között Pilisvörösváron és Piliscsabán adódik majd lehetőség a segítségnyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Egészség Pilisvörösváron és Ürömön is lesz véradás augusztusban (+térségi lista)

Pilisvörösváron és Ürömön is lesz véradás augusztusban (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást augusztusban. Többek között Pilisvörösváron és Ürömön adódik majd lehetőség a segítségnyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Egészség Júniusban Pilisvörösváron és Zsámbékon is lesz véradás (+térségi lista)

Júniusban Pilisvörösváron és Zsámbékon is lesz véradás (+térségi lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást júniusban. Többek között Budakalászon, Nagykovácsiban és Pilisvörösváron adódik majd lehetőség a segítség nyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Közélet Májusi véradáshelyszínek térségünkben (+lista)

Májusi véradáshelyszínek térségünkben (+lista)

Több térségbeli településen is szerveznek véradást májusban. Dorogon, Piliscsabán, Pilisszántón, és Pomázon biztosan adódik lehetőség a segítség nyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Egészség Márciusi véradáshelyszínek térségünkben (+lista)

Márciusi véradáshelyszínek térségünkben (+lista)
Több térségbeli településen is szerveznek véradást márciusban. Dorogon, Leányváron, Piliscsabán, Piliscséven, Pilisszentivánon, Pomázon és Zsámbákon biztosan adódik lehetőség a segítség nyújtásra. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk!

Közélet Véradás lesz kedden a pilisvörösvári Művészetek Házában

Véradás lesz kedden a pilisvörösvári Művészetek Házában

Február 21-én, kedden 13 és 19 óra között a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete szeretettel várja a véradókat a Művészetek Házába. Ne felejtse otthon a TAJ kártyáját, személyi igazolványát és a lakcím kártyáját!

Közélet Csatlakozz Te is a Piliscsabai Vöröskereszthez!

Csatlakozz Te is a Piliscsabai Vöröskereszthez!
Szeretnél egy nagyon vidám, családias csapat tagja lenni? Szeretnél Piliscsabán egy szuper közösséget építeni? Nyugdíjasként is aktív és tettre kész vagy? Szeretnéd tanítani az életmentést? Kellene pár óra közösségi szolgálat az érettségihez? 

Közélet Novemberi véradáshelyszínek a térségben (+lista)

Novemberi véradáshelyszínek a térségben (+lista)

A térségünkben több településen is szerveznek véradást novemberben. Ne felejtsük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként magunknak is csak jót tehetünk!

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel