Egészség Piliscsabán lesz a Csecsemőgondozási Verseny - Támogatókat keres a Vöröskereszt

Piliscsabán lesz a Csecsemőgondozási Verseny - Támogatókat keres a Vöröskereszt
Május 27-én a Magyar Vöröskereszt Piliscsabai Alapszervezete rendezheti meg a Csecsemőgondozási Versenyt, amelyen 22. alkalommal mérik össze tudásukat az általános- és középiskolás fiatalok. A szervezet arra kéri a helyi vállalkozókat, hogy támogatásukkal segítsék a rendezvényt.

Közélet Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn

Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn
A rendezvény célja a különböző házi sütemények bemutatása, megismertetése, a nagymamák féltve őrzött receptjeinek megmentése és a régi sütemények, sült tésztafélék megkóstolása, a helyi értéktárba való felvétele.

Közélet Országos versenyen nyert díjat a vörösvári Schiller gimnázium diákja (+Képek)

Országos versenyen nyert díjat a vörösvári Schiller gimnázium diákja (+Képek)
Bogár-Szabó András, a pilisvörösvári Schiller Gimnázium diákja május második hétvégéjén különdíjban részesült a a Sprach Camp Austria országos német nyelvi verseny döntőjén. Az esemény beszámolója Bartha-Becskei Zsuzsannától és Koncsek Barbarától alább olvasható.
 

Sport Bravúros dorogi birkózó siker Törökországban

Bravúros dorogi birkózó siker Törökországban
Szeptember közepén a Dorogi Nehézatlétikai Club birkózói harmadik alkalommal vettek részt a törökországi Hatayben megrendezett mellénybirkózó világbajnokságon (ABA Göres).  A húsz ország versenyzőiből álló erős mezőnyben Papp György három nyertes mérkőzéssel az ötödik helyet szerezte meg. A döntőbe jutásért a hazai pálya előnyeit maga mögött tudható török versenyzővel szemben alul maradt.

Sport IX. Tutajhúzó Verseny Pilisvörösváron - Versenykiírás

IX. Tutajhúzó Verseny Pilisvörösváron - Versenykiírás
Pilisvörösvár Város Önkormányzata ismét megrendezi a Vörösvári Napok idején a már hagyománynak számító tutajhúzó versenyt. Nevezni elektronikus úton is lehet. Versenykiírás alább!

Sport I. Városismereti Futóverseny a Csaba-nap alkalmával

I. Városismereti Futóverseny a Csaba-nap alkalmával
Július első hétvégéjén rendezik meg az I. Piliscsabai Művészeti Fesztivál és Csaba-nap rendezvényt, amelyre a szervezők várnak minden helyi és környékbeli lakost. A rendezvényen futóversenyt is tartanak, ahol a sportolni vágyók bemutathatják gyorsaságukat és kitartásukat. 

Közélet Mányoki Krisztián pátyi cukrászmesteré az év fagylaltja

Mányoki Krisztián pátyi cukrászmesteré az év fagylaltja
A belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal elnevezésű fagylalt érdemelte ki Az év fagylaltja 2015 címet Soltvadkerten, ahol hétfőn több mint 80 alkotás közül választotta ki a győztest a zsűri a Szent Korona Cukrászdában.

Sport Benkó Barbara sérülten is nyert a salgótarjáni mountain bike XCO-nyitányon

Benkó Barbara sérülten is nyert a salgótarjáni mountain bike XCO-nyitányon
A nemzetközi minősítésű salgótarjáni kupafutammal kezdődött el a magyar mountain bike olimpiai-krossz szezon, amely a férfiaknál lengyel, a hölgyeknél Benkó Barbara révén magyar győzelmet hozott.

Közélet Dunán innen, Tiszán túl - Népművészeti tehetségkutató verseny Nagykovácsiban

Dunán innen, Tiszán túl - Népművészeti tehetségkutató verseny Nagykovácsiban
Május 16-án, szombaton tartják a "Dunán innen, Tiszán túl" című Népművészeti tehetségkutató verseny budapesti és Pest megyei elődőntőjét Nagykovácsiban. Jelentkezni különböző kategóriákban, két korcsoportban április 1-ig lehet.

Közélet Fánkfesztivál és szépségverseny Pilisvörösváron

Fánkfesztivál és szépségverseny Pilisvörösváron
Február 1-jén, vasárnap rendezik meg a Fasching Krapfenfest rendezvényt Pilisvörösváron. A fánkfesztiválon a jó hangulatról a Schwabenkraft Zenekar és a Kertbarátok gondoskodnak. A bátrak megsüthetik, majd bemutathatják fánkjaikat a szépségversenyen. 
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel