Videó A solymári vár végnapjai - Újabb kisfilmen elevenedik meg a múlt

A solymári vár végnapjai - Újabb kisfilmen elevenedik meg a múlt

„Új kisfilm készült a solymári várról a Mentaar grafikai stúdió jóvoltából, amelyben az utolsó solymári várnagy siralmait halhatjuk és a vár pusztulásának egyik verzióját illusztrálja" - olvasható a Szépsolymár Facebook-oldalán.

Videó Délutáni csúcsforgalom Pilisvörösváron - Videó olvasónktól

Délutáni csúcsforgalom Pilisvörösváron - Videó olvasónktól
Nagyon hangulatos videót készített, és osztott meg velünk olvasónk, Valovics László. A kisfilm Pilisvörösváron, a 10-es út mentén készült a délutáni csúcsforgalomban. Autók, kamionok, buszok, gyalogosok a Kultúrház környékén.

Videó Ködben úszott reggel a Dunakanyar - Videó a Prédikálószékről

Ködben úszott reggel a Dunakanyar - Videó a Prédikálószékről

Csodálatos látványt nyújtott a ma reggel ködben úszó Dunakanyar, amelyet az Időkép gyorsított felvételként fel is töltött  a videómegosztóra. A másfél perces jelenetet a Pilisi Parkerdő Zrt. Prédikálószékre kihelyezett kamerája rögzítette. Jól látható, hogy a mederben nem csak a Duna vize úszik!

Videó Ilyen a jégzajlás a Dunán - Újabb csodálatos felvétel Esztergomból

Ilyen a jégzajlás a Dunán - Újabb csodálatos felvétel Esztergomból

Továbbra is különleges látványt nyújt a jégzajlás a Dunán: a héten Tóth Krisztián szerkesztőségünkhöz eljuttatott légi felvételén láthatták olvasóink a jelenséget, most pedig Kisszölgyémi Dániel csodálatos videóját osztjuk meg Esztergomból.

Videó Madártávlatból az esztergomi Palatinus-tó (+légi felvétel)

Madártávlatból az esztergomi Palatinus-tó (+légi felvétel)

Tóth Krisztián már számos légi felvétellel ajándékozott meg minket. Legutóbb a zúzmarától fehérbe borult dobogókői tájat mutattuk be honlapunkon, de karácsony előtt osztottuk meg azt a videót is, amelyben az ünnepi fénybe öltöztetett Esztergomot csodálhattuk meg. Mai cikkünkben pedig az esztergomi Palatinus-tóról készült látványos videót mutatjuk meg.

Videó Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Pomáz Város Önkormányzata idén is igyekezett karácsonyi hangulatot teremteni a város számos pontján. Karácsonyi világítással van ellátva a Hősök tere, a Huszár utca, a főút, valamint a Városháza parkja.

Videó Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Advent első vasárnapján már több településen is láthatunk utcai díszkivilágításokat. A héten osztottuk meg a hírt, miszerint Pilisvörösváron megérkezett a város karácsonyfája, amit azóta feldíszítettek, kivilágítottak. Facebook oldalunkon pedig képeket osztottunk meg a solymári utcai hangulatról. 

Videó 1952-es filmhíradó az ürömi Cservenkov termelőszövetkezetről

1952-es filmhíradó az ürömi Cservenkov termelőszövetkezetről

Nem mindennapi felvételekre akadtunk a filmhiradokonline.hu segítségével. Az alábbi, 1952-ben készült filmhíradó az ürömi Cservenkov termelőszövetkezetben zajló őszi munkálatokról számolt be. A híradásból ugyanakkor az is kiderül, hogy "szövetkezetüket Cservenkov elvtársról, a Bolgár Kommunista Párt főtitkáráról kívánják elnevezni".

Videó Ilyen volt a 66. Dorogi Bányásznap a magasból (+légi felvételek)

Ilyen volt a 66. Dorogi Bányásznap a magasból (+légi felvételek)

Szeptember első hétvégéjén 66. alkalommal rendezték meg a Dorogi Bányásznapot, amelyről Tóth Krisztián légi felvételeket is készített. A videókon a Jubileum téri vigasság és az esti tűzijáték látható nem mindennapi szemszögből.

Videó 2016 Leányfalu éve: rövidfilm a településről

2016 Leányfalu éve: rövidfilm a településről

Idén, 2016-ban a dátum egybeesik Leányfalu postai irányítószámával, így 2016 Leányfalu éve. Ebből az alkalomból készíttett egy rövidfilmet Leányfalu Nagyközség Önkormányzata.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel