Erdő-mező Így vonult át a vihar a Pilisen (+videó)

Így vonult át a vihar a Pilisen (+videó)

A Pilis-tetőn felszerelt kamera rögzítette vasárnap délután a térségen áthaladó viharfelhőket. A Időkép látványos videóján jól látható, hogy a vihar függönyként borult rá a Pilisre.

Közélet Így vonulnak a káresetekhez a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók (+Videó)

Így vonulnak a káresetekhez a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók (+Videó)

A tűzoltók áldozatos munkáját általában külső szemlélőként éljük át: vagy a híradásakból értesülünk egy-egy mentésről, vagy csak egyszerűen az úton látjuk őket elsuhanni a cél felé. A pilisvörösvári önkéntes tűzoltók azonban élőben jelentkeztek be a Facebookon egy mentés elején, így egy teljesen más perspektívából láthatjuk munkájukat.

Videó Délutáni csúcsforgalom Pilisvörösváron - Videó olvasónktól

Délutáni csúcsforgalom Pilisvörösváron - Videó olvasónktól
Nagyon hangulatos videót készített, és osztott meg velünk olvasónk, Valovics László. A kisfilm Pilisvörösváron, a 10-es út mentén készült a délutáni csúcsforgalomban. Autók, kamionok, buszok, gyalogosok a Kultúrház környékén.

Videó Ködben úszott reggel a Dunakanyar - Videó a Prédikálószékről

Ködben úszott reggel a Dunakanyar - Videó a Prédikálószékről

Csodálatos látványt nyújtott a ma reggel ködben úszó Dunakanyar, amelyet az Időkép gyorsított felvételként fel is töltött  a videómegosztóra. A másfél perces jelenetet a Pilisi Parkerdő Zrt. Prédikálószékre kihelyezett kamerája rögzítette. Jól látható, hogy a mederben nem csak a Duna vize úszik!

Videó Ilyen a jégzajlás a Dunán - Újabb csodálatos felvétel Esztergomból

Ilyen a jégzajlás a Dunán - Újabb csodálatos felvétel Esztergomból

Továbbra is különleges látványt nyújt a jégzajlás a Dunán: a héten Tóth Krisztián szerkesztőségünkhöz eljuttatott légi felvételén láthatták olvasóink a jelenséget, most pedig Kisszölgyémi Dániel csodálatos videóját osztjuk meg Esztergomból.

Videó Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Pomáz Város Önkormányzata idén is igyekezett karácsonyi hangulatot teremteni a város számos pontján. Karácsonyi világítással van ellátva a Hősök tere, a Huszár utca, a főút, valamint a Városháza parkja.

Videó Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Advent első vasárnapján már több településen is láthatunk utcai díszkivilágításokat. A héten osztottuk meg a hírt, miszerint Pilisvörösváron megérkezett a város karácsonyfája, amit azóta feldíszítettek, kivilágítottak. Facebook oldalunkon pedig képeket osztottunk meg a solymári utcai hangulatról. 

Kultúra Pilisszentiváni sváb hagyomány a Család-Barát televíziós műsorban

Pilisszentiváni sváb hagyomány a Család-Barát televíziós műsorban
A Család-Barát című műsor szeptember 10-i adásában a sváb hagyományokból is ízelítőt kaphattak az érdeklődők. Az adásban a pilisszentiváni Wippelhauser Mária is szerepelt, aki a sváb gombóc receptjét osztotta meg a nézőkkel.

Pályázatok Legyen EZ a szenvedélyed! – Videó-pályázat Pomáz és környékén

Legyen EZ a szenvedélyed! – Videó-pályázat Pomáz és környékén

A Pomázi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum közkedvelt Legyen EZ a szenvedélyed elnevezésű videó-pályázatára idén is lehet nevezni. Készítsd el 3 perces toborzó videódat és nyerd meg a 10 db Aquaworld belépőt, vagy a 150.000 Ft. összértékű pénzdíjak egyikét!

Közélet Élő műsorban is hallható volt a pilisvörösvári énekes - Interjú Demeter Erikkel

Élő műsorban is hallható volt a pilisvörösvári énekes - Interjú Demeter Erikkel
Az év elején az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi selejtezőjén segítette Erik az egyik fellépő munkáját, eközben pedig folyamatosan érkeznek feldolgozásai, saját számai. 
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel