Kék hírek Villám csapott egy családi házba Pilisvörösváron

Villám csapott egy családi házba Pilisvörösváron

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület arról tájékoztatta a Varkapu.info helyi hírportált, hogy a Szent István utcában villám csapott egy családi házba. Bár korábban úgy tudtuk, hogy az épület nem gyulladt ki, csak füstölt, ám a tető alatt végül felcsaptak a lángok.

Közélet Elesett a térség és a főváros is - Percről percre tudósítás

Elesett a térség és a főváros is - Percről percre tudósítás
Május 23-án, délután 18 órakor hatalmas vihar csapott le a térségre és Budapestre. Hatalmas villámok és dörgések mellett rengeteg eső hullott le néhány perc alatt. A főváros elesett, és a térségben is sok a probléma. Percről percre tudósítunk.

Kék hírek 10 milliós kárt okozott a viharos szél a pilisszentiváni lakótelepen (+KÉPEK)

10 milliós kárt okozott a viharos szél a pilisszentiváni lakótelepen (+KÉPEK)
10 millió forintot is meghaladó kár keletkezett a viharos szél miatt Pilisszentivánon, a Jószerencsét lakótelepen, ahova a pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották kedd délelőtt. A tetőszerkezet sérült, a lehulló darabok pedig egy gépkocsit is megrongáltak.

Kék hírek Veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop Piliscsabán (+Képek)

Veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop Piliscsabán (+Képek)

Ahogy arról már korábban a Varkapu.info hírportál is beszámolt, az egész éjszakán át tartó vihar több településen is károkat okozott. Piliscsabán a 10-es úton, az egyetem mellett veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop, az esetről a Piliscsabai Polgárőr Egyesület beszámolóját és képeit osztjuk meg.

Közélet Tömegesen okoz károkat a vihar Pest megyében

Tömegesen okoz károkat a vihar Pest megyében

A fővárosban a hajnali óráktól mostanáig több mint harminc helyre riasztották a tűzoltókat. Pest megyében többek között Solymáron, Pilisszentlászlón és Szentendrén okoz károkat a viharos erejű szél - írja a Katasztrófavédelem.

Közélet Kidőlt fák, áramkimaradás - Viharkárok Pilisvörösváron (+Képek)

Kidőlt fák, áramkimaradás - Viharkárok Pilisvörösváron (+Képek)
Július 8-án, szerdán a vihar Pilisvörösvárt sem kerülte el, így akadt munkája ismét a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak. Többségében fakidőlésekhez vonultak ki, volt, ahova a  Solymári Önkéntes Tűzoltók és Polgárőrök is csatlakoztak. 

Erdő-mező Egy évig is eltarthat a Pilis rendbetétele

Egy évig is eltarthat a Pilis rendbetétele
Két napja újra járható a Dobogókőre vezető 11115-ös út, és a településen is lassacskán visszatér az élet a rendes kerékvágásba a múlt heti ónos esőzés után. A károk felmérése és elhárítása továbbra is tart.
 

Kék hírek Rövidhír: Solymáron autóra dőlt egy fa

Rövidhír: Solymáron autóra dőlt egy fa

Solymáron a Váci Mihály utcában egy fa dőlt egy személygépjárműre, valamint a lakótelepi HANKER üzletnél egy faág szakadt az útra a délutáni hatalmas vihar következtéban - közölte Facebook oldalán a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület.

Közélet Heves záporokat jósolnak - Elérte az országot az újabb hidegfront

Heves záporokat jósolnak - Elérte az országot az újabb hidegfront

Elérte az országot az újabb hidegfront, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye több járásában már az elsőfokú riasztást is kiadták a következő órákban várható heves zivatarok miatt.

Közélet Széllel és záporral jön a lehűlés hétfő estétől

Széllel és záporral jön a lehűlés hétfő estétől

Hétfő estig túlnyomóan derült, száraz idő lesz. Késő estétől nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és éjszaka záporokat, zivatarokat hordozó csapadékzóna vonul át felettünk.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel