Zsámbéki építkezésről loptak az éj leple alatt

A Budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három férfit, akik a gyanú szerint Zsámbékon egy építkezésről loptak - írja a police.hu. (tovább…)

Gyógyszerhamisítással gyanúsítanak egy piliscsabai nőt

A pilisvörösvári nyomozók befejezték annak a 41 éves nőnek az ügyét, aki a gyanú szerint külföldről rendelt gyógyszerekkel óvta volna szeretteit a COVID fertőzéssel szemben - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság....

Pilisborosjenőn is próbálkoznak az “unokázós” csalók

A térség településein élőket sem kímélik azok a csalók, akik a hiszékenységet kihasználva csalnak ki pénzt az idősebb korosztályból. Az utóbbi időben pedig Pilisborosjenőn is tapasztalták a probléma megjelenését. (tovább…)

Letartóztattak egy dorogi és egy esztergomi kábítószer-kereskedőt

Letartóztatott az Esztergomi Járásbíróság egy dorogi és egy esztergom-kertvárosi férfit, akik kábítószert értékesítettek 2019-2020-ban - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész. (tovább…)

Lopott és a kábítószertesztje is pozitív lett a dorogi férfinek

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki szerszámokat lopott egy csolnoki melléképületből - tájékoztat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Unokázós csalás: befejeződött a pilisvörösvári férfi ügyének vizsgálata

A Pest megyei nyomozók befejezték annak az ügynek vizsgálatát, melyben egy pilisvörösvári férfi is érintett volt - osztotta meg a hírt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Unokázós csalás: őrizetbe vették a dorogi bűnözőket

Több millió forintot csalt ki a sértettől a gyanú szerint két férfi Dorogon - tájékoztat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Illegális gyógyszergyárat számolt fel a rendőrség Zsámbékon (+VIDEÓ)

Illegális gyógyszergyárat számolt fel a rendőrség; a zsámbéki családi házban kialakított laborban hamis, vényköteles és orvosi ellenőrzés mellett adható altató-nyugtató készítményeket készítettek, amelyeket elsősorban skandináv országokba vittek - számoltak be...

“A drog hozta ki ezeket belőlem” – Véget ért a nyomozás a tinnyei eset kapcsán

A rendőrség befejezte egy tavalyi ügy vizsgálatát, amelyben egy megromlott kapcsolat emberölés előkészületévé fajult. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója. (tovább…)

Adócsaló esztergomi ingatlanos ellen emeltek vádat

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy esztergomi vállalkozó és húsz társa ellen emelt vádat, a gyanú szerint négy év alatt háromszáz millió forint adót csaltak el - közölte a megyei főügyész....