MEGTALÁLVA – Pilisszentivánról eltűnt fiút keresnek – Látta?

Tizenhét éves pilisszentiváni fiút keres a rendőrség, miután május 15-én, szombaton 9.30-kor ismeretlen szándékkal elhagyta otthonát - tájékoztatták portálunkat a helyi polgárőrök. (tovább…)

Így kutatták fel az eltűnt bácsit Pilisborosjenőn

Ahogy arról kedden tájékoztattuk olvasóinkat, hatalmas összefogás alakult ki a környéken, miután egy idős, demens bácsi eltűnt Pilisborosjenőn. A rendőrség mellett a polgárőrök, önkéntes tűzoltók és helyi lakosok is a...

MEGTALÁLTÁK – Pilisborosjenőről eltűnt idős férfit keresnek

Miután kiengedték a kórházból, 2021. február 9-én, kedden 8 órakor tűnt el az idős férfi otthonából, Pilisborosjenőn, a Szent Donát utcából. (tovább…)

Eltűnt Esztergomból – Keresi a rendőrség

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 63 éves nő eltűnése kapcsán. (tovább…)

Eltévedt kirándulókat, egy nőt és két gyereket kutattak fel a hétvégén

"A kora esti órákban érkezett a riasztás, mely szerint egy anyuka és két kisgyermek eltévedt az erdőben - tájékoztat a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat. (tovább…)

Eltűnt idős hölgyet kerestek Solymáron

Vasárnap 17 órakor érkezett riasztás a rendőrségtől, mely szerint egy 92 éves hölgy tűnt el solymári otthonából - tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség. (tovább…)

Eltűnt gyermekhez riasztották a helyi polgárőröket

Szeptember 8-án, este fél 8 előtt érkezett a bejelentés a szülőktől, miszerint Solymárról eltűnt egy nyolc éves gyermek - tájékoztat a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület. (tovább…)

Helyi összefogás: segítséget kérnek a solymári polgárőrök és tűzoltók

Mindig számíthatunk a solymári polgárőrökre és tűzoltokra, legyen szó közlekedési balesetről, elárasztott pincéről, tűzesetről, és még sorolhatnánk. Ezúttal azonban az egyesületnek van szüksége segítségre, méghozzá egy hőkamerával felszerelt drón beszerzésének...

Nyomkövető kutya talált rá az eltűnt pilisszentiváni lányra

A Pilisvörösvári Rendőrőrsre kedden a déli órákban érkezett a bejelentés, miszerint pilisszentiváni otthonából eltűnt egy 13 éves lány, aki magával vitte a túra hátizsákját és a sátrát is - tájékoztat...

Eltűnt az idős férfi, helyi polgárőrök keresték Solymáron

Kedd este egy idős, beteg férfi eltűnt Solymáron, a keresésében több helyi polgárőr is résztvett. (tovább…)