Télbúcsúztató fesztivált rendeznek Zsámbékon

Középkori hagyományokat elevenít fel a télbúcsúztató Fékomadta Fesztivál, amelyet február 26-án tartanak Zsámbékon. (tovább…)

Farsangi gyermekműsor Piliscsabán

A Művelődési Információs Központ és Könyvtár februárban egy fergeteges Kalap Jakab-koncerttel és farsangi kézműveskedéssel vár minden kedves gyermeket és családot a piliscsabai piactéren. (tovább…)

Idén nem lesz fánkfesztivál Pilisszentkereszten

Ha február, akkor Farsang. Ha Farsang, akkor az egyik legnépszerűbb program a térségben a pilisszentkereszti fánkfesztivál. Mi várható idén? (tovább…)

Fánkkavalkád, szerelmes szívek – Gyertek piacozni a hétvégén!

Figyelem, figyelem: február második hétvégéjén Platz Piac lesz Vörösváron! Ahogy megszokhattuk, az állandó árusok mellett ismét újabb portékák standjai között nézelődhetünk február 14-én, vasárnap. És milyen újdonságokkal várnak még ezúttal...

Farsangi jelmezbe bújt Pilisszentiván

A Pilisszentiváni Nyugdíjas Egyesület tagjai egy kis vidámságot szerettek volna csempészni a falu életébe, ezért közös összefogással a Fő téren, zöld szigetbe bújtatott farsangi figurákat helyeztek el. (tovább…)

A családok fele 2-5 ezer forintot szán farsangi jelmezekre

A családok fele 2-5 ezer forint közötti összeget költ gyermekenként farsangi jelmezre az idén - derül ki a főként játékkereskedelemmel foglalkozó Formatex kft. legfrissebb, online kutatásából. (tovább…)

Farsangi táncház Piliscsabán

Február 2-án, szombaton, 17:30-tól farsangi Ágas-bogas táncházat szerez a Piliscsabai Táncház Egyesület a Klarissza Házban.

Farsangi bál Piliscséven

Szeretettel vár a Piliscsévi Pincefalu Egyesület minden érdeklődőt az idei farsangi bálra. Időpont: 2018. február 10. 20:00 óra Helyszín: Piliscsévi Művelődési Ház Belépőjegy ára: 3.500 Ft/ fő, amely tartalmazza a...

Farsangi táncház Piliscsabán

Farsang alkalmával mulassunk egy jót február 3-án, szombaton a Klarissza-Házban! A Piliscsabai Táncház Egyesület vendégei lesznek Enyedi Tamás (cimbalom) és Fekete Márton (brácsa). Program: 17:30-tól kézműveskedés, aprók tánca 20:00-tól felnőttek...