Dobogóra állhatott Fetter Erik

 A Pannonhalma környéki 170 kilométeres távnak 25 fokos időben vágott neki a 39 fős - U23-as és felnőtt - férfi mezőny. A 16,8 kilométeres Pannonhalma-Győrság-Halomalja-Pázmándfalu-Nyalka-Pannonhalma kört kilencszer teljesítették a bringások,...

Fetter Erik változatlanul a maximumra törekszik

Nincsenek nagy elvárásai az országúti kerékpárosok magyar bajnokságára Fetter Eriknek. (tovább…)

A lehető legrosszabbkor kapott defektet Fetter Erik

Michael Matthews nyerte hétfőn a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, amelyen Fetter Erik 175. helyen ért célba. (tovább…)

Így szerepelt Fetter Erik a Giro d’Italia második szakaszán

Fetter Erik a 109. helyen tekert a célba Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny második szakaszán. (tovább…)

Fetter Erik ott lesz a szombaton rajtoló Giro d’Italia versenyen

Fetter Erik bekerült az EOLO-Kometa keretébe a szombaton rajtoló Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyre. (tovább…)

Fetter Erik: betegség után is a keretbe kerülés a terv

Rövid betegség és két olaszországi országúti kerékpáros verseny után változatlanul az a célja Fetter Eriknek, hogy bekerüljön az EOLO-Kometa keretébe a Giro d'Italiára. (tovább…)

Csapata legjobbjaként ért célba Fetter Erik a toszkánai viadalon

Fetter Erik a 75. helyen ért célba a Strade Bianche országúti kerékpáros versenyen, ezzel csapata legjobbjaként szerepelt a versenyen.  (tovább…)

Fetter Erik: “szeretnék közelebb kerülni a világ élvonalához”

Fetter Erik, az EOLO-Kometa kerekese már másfél hét múlva megkezdi a idényét, Argentínában a San Juan-i körversenyen áll rajthoz.  (tovább…)

Megvédte címét Fetter Erik

Fetter Erik is megvédte címét az országúti kerékpárosok férfi időfutam országos bajnokságán szerdán a Debrecenhez közeli Bocskaikert határában. (tovább…)

Giro d’Italia – Fetter Erik elégedett, és pozitív emlékekkel zárta a versenyt

Saját maga eredményével elégedett és pozitív élményekkel, emlékekkel zárta pályafutása első Giro d'Italiáját az olasz országúti kerékpáros körversenyen összetettben 83. helyen záró Fetter Erik, az EOLO-Kometa versenyzője. (tovább…)