Fetter Erik legyőzte Valter Attilát a kerékpáros magyar bajnokságon

A férfiaknál a pilisvörösvári Fetter Erik, a nőknél Vas Kata Blanka - maga mögött tudva Benkó Barbarát - győzött csütörtökön az országúti kerékpárosok debreceni időfutam országos bajnokságán. (tovább…)

Folytatja a versenyt Fetter Erik

Péntek este osztottuk meg a hírt, miszerint a Tour de Hongrie magyar országúti körverseny harmadik szakaszán Fetter Erik belekerült egy bukásba, ezzel sérülést szenvedve. (tovább…)

Kórházban töltötte az estét, miután bukott a versenyen Fetter Erik

Ahogy arról már írtunk, május 12. és 16. között zajlik a Tour de Hongrie magyar országúti körverseny, melyen két helyi bringás is képviselteti magát. (tovább…)

Fetter Erik és Palumby Zsombor is teker a magyar országúti körversenyen

Az előzetes nevezések alapján 13 hazai kerékpározó szerepel majd a május 12-én rajtoló Tour de Hongrie magyar országúti körversenyen, köztük lesz a pilisvörösvári Fetter Erik és a piliscsabai Palumby Zsombor...

Fetter Erik: túl két versenyen és egy magaslati edzőtáboron

A Coppi e Bartali kevésbé, az Alps viszont kifejezetten jól sikerült Fetter Erik számára - írja az Eurosport.  (tovább…)

Újra versenyben Fetter Erik

Fetter Erik hét hónappal súlyos balesete után visszatért a pályára, és versenykörülmények közt is tesztelte, milyen állapotban van most. Tapasztalatairól közösségi oldalán számolt be, amit változtatások nélkül közlünk. (tovább…)

“Jó érzés, hogy bíznak bennem” – Fetter Erik is indulhat a versenyen

A tervek szerint a pilisvörösvári Fetter Erik is indulhat a Giro d'Italia országúti körversenyen, miután az őt foglalkoztató EOLO-Kometa szabadkártyát kapott az olasz háromhetes viadalra. (tovább…)

Fetter Erik: “én is otthoni karanténba vonultam” – Helyi sportolók üzennek

Az egyik legbiztosabb módszer arra, hogy megfékezzük, lelassítsuk a koronavírus-járvány terjedését, hogy lehetőségeinkhez mérten a következő hetekben önkéntes karanténba vonulunk, minél kevesebb emberrel érintkezünk. De mi a helyzet a helyi...

Fetter Erik erős versenyző lesz edzője szerint – Új csapatban folytatja a pilisvörösvári kerékpáros

Két magyar kerékpáros is csatlakozott a 2020-tól Kometa-Xstra Cycling névre váltó kontinentális csapathoz. Dina Márton már korábban, a 2019-es Tour de Hongrie előtt bekerült a csapatba, és a Villafranca de...

Benkó, Fetter: a magyar csapat 14. lett a váltók versenyében

A magyar csapat a 14. helyen végzett a váltók versenyében a hegyikerékpárosok Mont-Sainte-Anne-ben zajló világbajnokságán szerdán. (tovább…)