Új bölcsődei csoport épül – Elkezdődött a bővítés Piliscséven

Új csoportszobával bővítik a piliscsévi bölcsődét 140 millió forintos, vissza nem térítendő uniós támogatásból - közölte az önkormányzat. (tovább…)

Hatalmas vár kapott helyet az új solymári játszótéren

A solymári Aranykorona Vendéglő melletti terület mostantól nem áll üresen: a napokban megtörtént egy igazán különleges játszótér műszaki átadása. (tovább…)

Új játékok kerülnek ki a pilisszántói játszótérre

A Magyar Falu Programban játszótér bővítésére benyújtott pályázat sikeresen zárult Pilisszántón. A település 3,9 m forint támogatást nyert, így a polgármesteri hivatal udvarán hamarosan új játékokat fognak elhelyezni a gyerekek...

Eszméletlen gyermekhez riasztották a mentőhelikoptert Nagykovácsiban

Készenléti Szolgálatok Nagykovácsi Egyesületének mentőtiszti kocsija mellett egy budaörsi mentőhelikoptert és egy gyermekrohamkocsit is riasztottak egy eszméletlen gyermekhez május 13-án, szerdán Nagykovácsiban. (tovább…)

Óvodai felvételi időszak kicsit másképp Pilisvörösváron

Az óvodai felvétel eljárásával kapcsolatosan tájékoztatom Önöket arról, hogy a köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nkt.) 8. § (2) bekezdése szerint a gyermeknek abban az évben, amelynek augusztus...

Óvodai nyílt napok és beíratási időszak Pilisvörösváron

Pilisvörösvár Város Önkormányzata értesíti a szülőket, hogy az általa fenntartott önkormányzati óvodákban a 2019/2020. nevelési évre az óvodai beíratások időpontja: (tovább…)