Fény-tűzoltóautó járja be szerdán Solymár utcáit

A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület önkéntesei december 23-án, szerdán feldíszített létrás tűzoltóautóval körbejárják Solymárt, hogy a kicsik és nagyok szívébe karácsonyi hangulatot vigyenek. (tovább…)

Ünnepi nyitvatartás a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő orvosai egész évben ellátták a kis és nagy kedvenceinket, legyen szó oltásokról vagy épp műtétekről. (tovább…)

Depónia: elérhetők a 2021-es hulladéknaptárak (+ ünnepi szállítás)

Több térségi településen is a Depónia Kft. végzi el a hulladékszállítási feladatokat: az ünnepek alatt az alábbi időpontokban viszik el a háztartásokban felgyűlt szemetet. Érdemes figyelembe venni, hogy az ügyfélszolgálatok...

Idén is karácsonyi adománygyűjtést szerveznek Pilisvörösváron

A település lakói már megszokhatták, hogy az ünnepek közeledtével lehetőség adódik helyi családok támogatására. Pilisvörösvár Város Önkormányzata természetesen idén is várja azok jelentkezését, akik adományoznának, illetve akik segítséget tudnak nyújtani...

Állatok karácsonya – Rajzpályázatot hirdet a Budakeszi Vadaspark

Indul az Állatok Karácsonya rajzpályázat a Budakeszi Vadasparkkal! Te is elképzelted már, milyen lehet az állatok fehér karácsonya? Vajon mit csinálhatnak ők az erdőben, amíg mi otthonainkban bontogatjuk az ajándékokat?...

Névtelen jótevők jelentkezését várják Csobánkán

Idén is keresik azokat a névtelen jótevőket, akik szívesen vállalják, hogy egy-egy csobánkai rászoruló gyermeket megajándékoznak egy személyre szóló kb. 5000 Ft értékű ajándékkal - olvasható Csobánka Önkormányzati honlapján.  (tovább…)

Adventi vásár Pilisvörösváron – Árusok jelentkezését várják!

December 13-án, ezüstvasárnap rendezik meg Pilisvörösváron a hagyományos adventi vásárt. (tovább…)

Ezeken a napokon viszik el a fenyőfákat Vörösváron

Pilisvörösváron a karácsonyi ünnepeket követően szervezetten gyűjtik össze és szállítják el a fenyőfákat - tájékoztat a városvezetés. (tovább…)

A mentők az ünnepek alatt is teljes készenlétben állnak

A mentők karácsonykor is teljes készenlétben állnak, az ország 255 mentőállomásán ezerötszázan teljesítenek majd szolgálatot - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-vel. (tovább…)

Adventi vásár Pilisszentivánon

A pilisvörösvári adventi vásár előtt egy héttel már Pilisszentivánon is megkezdődik a hangolódás a közelgő ünnepekre. A Pilisilen Nagycsaládosok Egyesülete szeretettel vár minden érdeklődőt a karácsonyt váró eseményre. (tovább…)