Zsámbéki építkezésről loptak az éj leple alatt

A Budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három férfit, akik a gyanú szerint Zsámbékon egy építkezésről loptak - írja a police.hu. (tovább…)

Drogra cserélte egy pomázi házaspárral a lopott aranyat

A szentendrei nyomozók elfogtak egy 23 éves nőt, aki élettársa családjától lopott aranyat. Az ékszereket a gyanú szerint egy pomázi házaspárral üzletelve drogra cserélte - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Lopott és a kábítószertesztje is pozitív lett a dorogi férfinek

A dorogi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki szerszámokat lopott egy csolnoki melléképületből - tájékoztat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Videón a dorogi sorozattolvaj, akit bezártak az üzletbe

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki a vád szerint dorogi és esztergomi üzletekből lopott. A legutolsó cselekményekor azonban a személyzet tetten érte: bezárták...

Lopásnak számít, tilos agancsot gyűjteni az erdőben!

Már elkezdődött és a következő hetekben tart a gímbikák agancshullatási időszaka. Ilyenkor sokan indulnak az erdőre, hogy megtalálják a leesett koronákat. Fontos tudni azonban, hogy amennyiben a gyűjtőnek nincs írásbeli...

Pilisjászfalun buktatták le a betörőket a vörösvári rendőrök

A betörőpáros hétvégi házba hatolt be és mindent elvitt onnan, ami mozdítható volt - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-kapitányság. A betörés helyszínétől több kilóméterre a pilisvörösvári egyenruhások és a Pilisjászfalui...

Szobrot loptak a pilisszentiváni betlehemből – Látta az esetet?

Valószínűleg csütörtökről péntekre virradóra kifeszítették és elvitték a Jézus szobrot Pilisszentivánon, a templom előtt álló betlehemből. (tovább…)

Loptak a vörösvári szakrendelőből

Összesen több, mint 150 ezer forint tűnt el november 27-én, péntek délelőtt egy pénzkazettából, amelyet a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet egyik irodai széfében tároltak - tájékoztat a Vörösvári Hírek. (tovább…)

Dorogi gyógyszertárban vásárolt, ellopták a pénztárcáját

A helyi lakos egy gyógyszertárban lopta el a sértett tárcáját. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 66 éves tettest. (tovább…)

Vascsővel verte fejbe a solymári bácsit – az állomáson kapták el

Tíz perc elég volt a budaörsi járőröknek, hogy személyleírás alapján felkutassák azt a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy idős embert Solymáron - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság....