Három autó bánta az ütközést Pátyon

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora délutáni órákban Páty közelében – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Árokba hajtott egy autó Pátyon

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze vasárnap délután Páty közelében – tájékoztatta a Varkapu.info-t a katasztrófavédelem. (tovább…)

Így változik a buszok útvonala a térségben a Tour de Hongrie alatt

2023. május 9. (kedd) és május 13. (szombat) között a „Tour de Hongrie” országos kerékpárverseny miatt útlezárás és forgalomkorlátozás lesz a verseny által érintett útszakaszokon. (tovább…)

Már megvásárolható a vármegye- és országbérlet a MÁV-applikációban

A mobileszközökre letölthető MÁV-applikációban megkezdődött a május 1-jétől használható vármegye- és országbérlet elővételi értékesítése - tudatta a MÁV-Volán csoport. (tovább…)

Pátyi sírleletekkel kibővülve mutatkozik be Szentendrén a kiállítás

A közelmúltban feltárt pátyi sírok leleteivel és a helyszíni összefüggések bemutatásával kiegészülve láthatók péntektől a Magyar Nemzeti Múzeum Tarsolylemezek című korábbi kiállítása Szentendrén. (tovább…)

Páty külterületén kellett késznyerleszállást kezdenie egy helikopternek

Budaörsi kiindulási helyére tartott visszafelé február 23-án kora este gyakorlórepüléséről egy helikopter. (tovább…)

Kigyulladt egy családi ház Pátyon

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délelőtt Pátyon, a Mézeshegy utcában – tájékoztatta a varkapu.info-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Depónia: elérhetők a 2023-as hulladéknaptárak

Elérhetők a 2023. évi hulladéknaptárak, tájékoztatók a Depónia honlapján. (tovább…)

Kezdődhet az énekesmadár-etetési szezon

Kezdődik a 133. országos énekesmadár-etetési szezon, amely november második felétől márciusig tart - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). (tovább…)

Árokba hajtott egy autó Pátyon (+KÉPEK)

Egy személygépkocsi megcsúszott, árokba csapódott, majd félig az úttestre belógva forgalmi akadályt okozott vasárnap a kora délutáni órákban Páty közelében - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)