Piliscsabán és Piliszántón is véradást szerveznek

Májusban véradást szerveznek Piliscsabán és Pilisszántón. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Miért ne tegyem ki az erdőszélre a zöldhulladékot?

Sokan úgy gondolják, hogy a zöldhulladéktól megszabadulhatnak az erdő-mező szélén, hiszen azok úgyis csak növényi maradványok, lebomlik, komposztálódik, nem okozhat bajt. Holott ez egyáltalán nem így van! A kerti zöldhulladék...

Hétvégén vonatpótló buszok járnak Pilisvörösvár és Esztergom között

2024. április 19-én 22:20-től április 22-én 0:50-ig Pilisvörösvár―Esztergom állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 2-es sz. Budapest―Esztergom vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek – tájékoztat a MÁV. (tovább…)

Átadták a kibővített piliscsabai szennyvíztisztító-telepet

Átadták a kibővített kapacitású piliscsabai szennyvíztisztító telepet, amely már az egész település szennyvízmennyiségét fogadni tudja. (tovább…)

Vízhiányra kell számítani Piliscsabán és Pilisszentkereszten

A vízszolgáltatás szünetelése várható munkák miatt Piliscsaba és Pilisszentkereszt egyes részein – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Pilisvörösváron és Piliscsabán is segíthetünk

Január végén Pilisvörösváron, míg február elején Piliscsabán szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Bővítették Piliscsaba szennyvíztisztító telepének kapacitását

Bővítették a Pest vármegyei Piliscsaba szennyvíztisztító telepének kapacitását, így az már a település teljes szennyvízmennyiségét fogadni tudja - közölte a város önkormányzata. (tovább…)

Piliscsabán, Piliscséven és Solymáron is véradást szerveznek

Decemberben Piliscsabán, Piliscséven és Solymáron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Teljesen megújult az E.ON Hungária csoport solymári alállomása

Teljesen megújult az E.ON Hungária csoport solymári alállomása, amely nagyobb üzembiztonságot és kapacitást jelent a budai térség és környékbeli települések lakosai számára - közölte a társaság. (tovább…)

Vízhiány lesz Piliscsaba egy részén

A vízszolgáltatás szünetelése várható ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt Piliscsaba egy részén – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)