Kiégett egy autó Pilisvörösváron

Kedd reggel érkezett a bejelentés a pilisvörösvári önkéntes tűzoltókhoz, miszerint a Széchényi utcában lángol egy autó. "Kiérkezésünkkor a gépjármű már teljes terjedelmében égett, azonban egy gyorsbeavatkozó segítségével megfékeztük a lángokat"...

Új autóval gyarapodott a pilisvörösvári tűzoltó egyesület

Új járművel, egy Mercedes-Benz TLF 16/25 típusú gépjármű-fecskendővel gazdagodott a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület - tudatta a helyiekkel Fogarasy Attila.  (tovább…)

Kék fényben világítanak a térség tűzoltószertárai

Új kihívás terjed a neten a tűzoltók körében, melynek lényege, hogy a lánglovagok felhívják a figyelmet arra, hogy a koronavírus járvány okozta nehézségek őket sem kerülik el. Ebben az embert...

Rosszul indult a hét Vörösváron: így mentettek a helyi tűzoltók

Rosszul indult a hét Pilisvörösváron, ami rengeteg munkát adott a helyi tűzoltóknak: egy napon belül kigyulladt autóhoz és ütközéses balesethez is riasztották őket.  (tovább…)

Kisteherautóval karambolozott egy autó Pilisvörösvárnál

Kisteherautóval ütközött össze egy személyautó Pilisvörösvár határában, a Csobánka felé vezető úton - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Kigyulladt egy autó Pilisvörösváron

Teljesen kiégett egy gépkocsi Pilisvörösváron, a Budai úton, amiben ketten utaztak - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Kigyulladt egy bontó-szerviz Vörösváron – Így oltják a tüzet a helyi önkéntesek

Egy autószerelő műhely és környezetében lévő, nagy mennyiségű autógumi lángol Pilisvörösváron, a Szent László utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Kidobott autógumi és zöldhulladék kapott lángra a vörösvári nádasban

Május 28-án, csütörtökön, 11:14-kor kapta a riasztást a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, miszerint ég a nádas a településen. (tovább…)

Aljnövényzet kapott lángra Pilisvörösváron

A Zöldárok utcában több négyzetméteren égett az aljnövényzet, a tűz az erdő felé terjedt, valamint a telken lévő faházat is veszélyeztette - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület.  (tovább…)

Példátlan összefogás Pilisvörösváron

Ahogy azt a Varkapu.info is megosztotta, a napokban a Pilisvörösvári Mentőállomás számára szerveztek gyűjtést a helyi önkéntes tűzoltók. Az összefogás ezúttal is példátlan volt, hiszen kevesebb mint 24 óra alatt...