Irány Las Vegas, ha romantikázni vágyunk!

16:19 | 2023 03. 08.

Kategóriák: Egyéb

Las Vegasban könnyen és gyorsan egybekelhetünk életünk szerelmével, de természetesen, nem csak a házasság vezérelhet bennünket ebbe a szépséges városba. A fények városában nagyon sok olyan program létezik, amelyek csak fokozzák a romantikus hangulatot. Ezek közül mutatunk be most néhányat!

Gondolatúrák napközben, Las Vegasban

Las Vegas világszerte nagyon kedvelt úti cél. Mindenki szeret ide látogatni, aki szórakozni szeretne, vagy valami izgalmat keres. A romantikus pillanatokat kedvelők sem fognak csalódni, hiszen a városban gondolatúrákra is van lehetőség. A Venetian Hotel Las Vegasban található a Strip-en. Ez a város egyik legszebb üdülőhelye, számos érdekes turisztikai látványossággal. Egy tematikus bevásárlóközpont is található itt, amely Velence városára emlékeztet. A romantikus hangulat megteremtésében segít a kék égbolt, a csatornák és a megannyi gondola. Olyan látnivalókban gyönyörködhetünk, mint a Rialto-híd vagy a Sóhajok hídja. A velencei gondolatúra az egyik legromantikusabb módja, hogy felfedezzük a helyet. Miután beszálltunk a vízi járműbe, a vezető még dalra is fakad.

A gondolatúra után jólesik egy ebéd

A gondolázás után biztos, hogy meg fogunk éhezni, így betérhetünk az elegáns és romantikus Eiffel-torony étterembe, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Stripre és a Bellagio táncoló szökőkútjaira.

A Las Vegas-i Bellagio Resort egy hatalmas szállodakomplexum, sokféle látnivalóval, köztük a Bellagio Képzőművészeti Galériával, botanikus kertekkel, gyógyfürdővel és Las Vegas legkiválóbb éttermeivel, vagyis számtalan romantikus lehetőséggel és helyszínnel.

Este megtekinthetjük a Bellagio előtt, a Strip mentén, ahogy a táncoló szökőkutak gyönyörű vízképet adnak a zenére. Las Vegas egyik kötelező látnivalója a Strip, amely éjszaka különösen lenyűgöző, amikor is a várost csillogó neontáblák sora világítja meg.

Éjszaka és kaszinózás Las Vegasban

Amennyiben egy romantikus éjszakára vágyunk, megszállhatunk az MGM Grand Hotelben is, amely minden olyan kényelmi szolgáltatással rendelkezik, amelyet elvárunk egy luxusszállodától, beleértve az éttermeket és a remek szórakozási lehetőségeket.

A kaszinóban is átélhetünk romantikus pillanatokat

A Bellagio nem csupán romantikus helyszín lehet, hanem a kaszinója is messzi földön híres. Ha nem kedveljük a pókert, akkor a Bellagio a mi helyünk, hiszen több népszerű játékra is van lehetőségünk. Ilyenek a rulett asztalok, a blackjack, a baccarat és a craps. Ha pedig online játszanánk, akkor az online casino magyarország vár minket.