Segítsen egy szavazattal, hogy a pilisjászfalui iskola nyerjen!

09:12 | 2018 03. 08.

Kategóriák: Gyereksarok

2018-ban is elindult a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programja, aminek részeként a Domestos 15 millió forinttal támogatja a hátrányos térségekben működő általános iskolák mosdófelújítását. Idén nyolc iskolának nyílt lehetősége bemutatkozni pályázati anyagával az internetes szavazáson.

A bemutatkozó iskolák közül az első három legtöbb szavazatot elérő intézmény felújítását garantálja a Domestos 2018 nyarán.

A résztvevő intézmények között szerepel a térségből a Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskola is. 

“Az épületünk kívülről a nyár folyamán megújult: új nyílászárókat, vakolatot, tetőt kapott. Sajnos, azonban a belső állapotok az épület megépítése óta változatlanok. A mosdók már-már javíthatatlanná váltak, a teljes felújítás szükséges. Ehhez azonban az anyagi források nincsenek meg. A gyerekek nem szívesen végzik el szükségleteiket az iskolában, sokan inkább várnak vele a hazamenetelig, ami akár egészségkárosodáshoz is vezethet. Sokféle megoldást kerestünk már a helyzet javítására, de jelenleg a pályázat megnyerése lenne az egyetlen esélyünk” – olvasható az intézmény bemutatkozójában. 

Amennyiben szeretne hozzájárulni a helyiek sikeréhez, szavazás leadásával könnyen megteheti. Ehhez az “erre az iskolára szavazok” képre kell kattintani és egy e-mail címet kell megadni. A rendszer egy üzentet küld a címre, melyben meg kell erősíteni a szavazatot, és már kész is!  

Figyelem: ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, lehetséges, hogy a spam mappába került!

Érvényes szavazatokat leadni 2018. március 1 – 2018. május 31. között lehet.

A pilisjászfalui iskolára ITT lehet szavazni, míg a további indulókat ITT lehet megtekinteni.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , ,