Baleset Pilisvörösvár és Piliscsaba határán – Teljes útzár!

Két személyautó és két mikrobusz karambolozott Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a 10-es főút 23-as kilométerszelvényénél, a Kopár csárda magasságában - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Autókat törtek fel Dorogon, a térfigyelő kamerák buktatták le a párost

A két elkövető az elmúlt pár napban három autót tört fel Dorogon. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a párost - írja a police.hu. (tovább…)

Több halálos áldozata is van az Árpád hídon történt balesetnek

Hárman meghaltak, többen megsérültek a balesetben. (tovább…)

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság...

Halálos áldozata is van a tinnyei tűzesetnek

Szombat este fél tízkor érkezett a bejelentés a hivatalos szervekhez, amely szerint Tinnyén kigyulladt egy garázs – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Ezeken a helyszíneken mér sebességet a rendőrség a térségben

A rendőrség kijelölte a péntek reggeltől szombat reggelig tartó SPEEDMARATHON ellenőrzés helyszíneit. A térségben is számítani kell a rendőri jelenlétre, többek között Pilisvörösváron, Piliscsabán és Zsámbékon. Nézzük a listát! (tovább…)

Két személygépkocsi ütközött Pátyon

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Pátyon, a Bocskai köz és az Iskola utca kereszteződésében - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Bedobta a busz szélvédőjét – Szemtanúkat keres az esztergomi rendőrség

Az Esztergomi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja. (tovább…)

A Bécsi úton is sebességet mértek a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága 2024. február 15-én ismét sebességmérési akciót tartott a gyorshajtók kiszűrése érdekében. (tovább…)

Felborult autóhoz hívták a pátyi tűzoltókat

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután Pátyon, a Torbágyi úton – tájékotatta Varkapu.infot a katasztrófavédelem. (tovább…)