Autókat törtek fel Dorogon, a térfigyelő kamerák buktatták le a párost

11:05 | 2024 07. 09.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

A két elkövető az elmúlt pár napban három autót tört fel Dorogon. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a párost – írja a police.hu.

A barátság nem ismer határokat akkor sem, ha bűncselekményről van szó. Sz. László és D. István ennek ékes példája, akik Dorogon követtek el gépkocsifeltöréseket. A két férfi június 29-én több autóban tett kárt, és amit lehetett, el is loptak. Az Otthon téren egy jármű üvegét betörték, amiből okmányt és kulcsokat vittek, el, a Vasútsor utcában egy másik járműből ruhákat, szemüveget, műszaki cikket, még ebben az utcában egy másik autóból édességet, szemüveget és parfümöt. A 27 és a 30 éves férfiak a gépkocsik ablakit törték be.

A dorogi nyomozók a bejelentést követően helyszíni szemlét tartottak, adatgyűjtést végeztek és lefoglalták a térfigyelő kamerák felvételeit. Sikerült azonosítani az elkövetőket, július 4-én D. Istvánt, 8-án már Sz. Lászlót is gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük háromrendbeli lopás vétség, valamint kétrendbeli lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A két személyt őrizetbe vették.

(police.hu)

Címkék: , , ,