Ellopta a pénztárcát, a vörösvári rendőrők elkapták a tolvajt

08:48 | 2022 07. 18.

Kategóriák: Kék hírek

Idős hölgy felejtette boltban a pénztárcáját, aminek percek alatt lába kélt. A pilisvörösvári rendőrök elfogták a tolvajt – írja a police.hu.

Kétségbe esve kérte a rendőrök segítségét egy asszony 2022. július 11-én délután. Az idős egy áruházban vásárolt, mindent elpakolt, kivétel a bukszát. A benne lévő közel harmincezer forint készpénzzel, személyes irataival és pótolhatatlan fényképes emlékeivel valaki percek alatt ellopta.

A helyszínre érkező pilisvörösvári rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, kiváló személyismeretüknek köszönhetően pár nap alatt tudták, merre kell keresgélniük.

A piliscsabai K. Miklósnéhoz július 14-én indultak, előállították és kihallgatták. Cselekményét egy percig sem tagadta, elmondta, hogy a talált pénzt még aznap mind elköltötte, a tárcát pedig egy bokros részen eldobta. A rendőrök megtalálták, azóta visszaadták tulajdonosának, személyes irataival és képes emlékeivel együtt.

A 34 éves nővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt a Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse folytatja le a további eljárást.

(police.hu)

Címkék: , , , ,