Felniket, kerékpárt és motort is lopott Piliscsabán

12:20 | 2017 12. 11.

Kategóriák: Kék hírek

Több alkalommal is lophatott piliscsabai ingatlanokból az a férfi, akit hétvégén fogtak el a rendőrök. BMW felniknek, bicikliknek, Simson motornak, és benzines kannának is lába kelt a segítségével.

A Budaörsi Rendőrkapitányság közlése szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján S. Dávid 2017. december 9-én 2 órakor egy Piliscsabán, az Iskola utcában található ingatlan udvaráról egy benzines kannát tulajdonított el. A férfit a rendőrök december 10-én elfogták, és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Korábban is lophatott Piliscsabán

A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a 20 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. november 24. és november 26. között Piliscsabán, a Fényesliget sétányon található lakás teraszáról egy robogót, továbbá 2017. december 6. és december 9. között szintén egy piliscsabai ingatlan fészeréből segédmotor-kerékpárt, két kerékpárt és alumínium felniket lopott.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűnügyi őrizetben lévő S. Dávid ellen lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , ,