Halálos gázolás Pilisszentkereszten – A rendőrség keresi az elkövetőt

05:13 | 2017 09. 23.

Kategóriák: Kék hírek

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, 2017. szeptember 23-án 1 óra 55 perc körül, a 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében – Pilisszentkereszt külterületén – egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesetet követően a rendőrök egy járművezetővel szemben intézkedtek Esztergom területén, aki az elsődleges helyszíni szakértői vizsgálatok alapján a balesettel nem hozható összefüggésbe.

A baleset körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt vizsgálja.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a szentendrei rendőrök a gázolással összefüggésben keresnek egy sötét színű – feltehetően fekete – Opel Kadett típusú személygépkocsit, amelynek első szélvédője betört, jobb első karosszériaelemei rongálódtak.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen vagy telefonon – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/a. szám) a 06-26/502-400-as telefonszámon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelensége megőrzése mellett  bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

FRISS: A szentendrei rendőrök a nyomozás során jutottak el egy Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol a keresett autót megtalálták, majd szemle keretében lefoglalták. Az ügyben a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit állítottak elő a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

(police.hu nyomán)

Címkék: , , , , ,