Két férfira is rátámadt az esztergomi vasútállomáson

10:20 | 2023 01. 12.

Kategóriák: Kék hírek

Fél órán belül két férfira is rátámadt az esztergomi vasútállomáson egy másikférfi – hívja fel a figyelmet az esetre a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Január 10-én késő este érkezett a rendőrségre a bejelentés a rablásról.

,,A sértett elmondta a kiérkező rendőröknek, hogy az esztergomi vasútállomáson egy férfi odament hozzá, majd pénzt és cigarettát kért tőle. Amikor nem adott neki, elvette a zsebében lévő telefonját. Miután felszólította, hogy adja vissza a mobilját, az elkövető ütni kezdte. A 29 éves férfi ámokfutása ezzel nem ért véget. Az állomás parkolójában leszólított egy férfit, akitől azt kérte, hogy autóval vigye el őt. Amikor a sértett ezt megtagadta, ráütött a gépkocsijára, majd rátámadt áldozatára” – írja az esetről a police.hu.

A közlemény szerint a bántalmazásnak  a kiérkező járőrök vetettek véget, akik a helyszínen elfogták az elkövetőt. K. Olivért előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett és annak kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki.

Címkék: , , , , ,