Pilisszentkereszti gázolás – Bokorba dobták a holttestet az elkövetők

07:32 | 2017 10. 08.

Kategóriák: Kék hírek

Mint arról korábban beszámoltunk, döbbenetes cserbenhagyásos gázolás történt Pilisszentkereszten, szeptember 23-án. Ráadásul a Ripost napilap információi szerint a tettesek egy bokorba dobták áldozatukat.

A térfigyelő kamerák buktatták le azt a pilisszentkereszti párt, akik egy férfit ütöttek el településük külterületén. Mint azt a lap megtudta: a pár tettét követően megállt az autóval, majd mikor rájöttek, hogy áldozatuk szörnyethalt, bedobták a testét a bokorba.

Az autót vezető 46 éves nő és 29 éves útitársa ezután elhajtott a helyszínről, és egy dobogókői ház udvarán rakták le a gépkocsit. A tettüket azonban több térfigyelő kamera is rögzítette, így a rendőrök azonnal keresni kezdték a felvételeken jól látható sötét Opelt. A kocsit már másnap délelőtt megtalálták, majd a párost is előállították.

Mint azt a Ripost megtudta: a 29 éves útitárs nem nagyon szégyellhette tettét, a baleset után ugyanis közösségi adatlapján a „Nyírjuk ki Gunthert” című dokumentumfilm előzetesét osztotta meg, nevetős jel kíséretében…

(Ripost)

Címkék: , , , , , , , ,