Rosszul indul a vasárnap – Halálos baleset és háztűz Kesztölcön

09:19 | 2019 01. 13.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Egészen tragikusan indul a vasárnap a Komárom-Esztergom megyei Kesztölcön, reggel ugyanis a rendőröknek, tűzoltóknak és mentőknek is dolguk volt. A 117-es számú úton halálos autóbaleset történt, ami miatt még mindig teljes útzár van érvényben. Emellett egy családi ház melléképülete is égett a településen.

Halálos baleset a 117-es számú úton, Kesztölcnél

A járművezető életét vesztette, amikor a személygépkocsijával Kesztölc térségében letért az úttestről, majd egy szántóföldön többször megpördülve állt meg.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. január 13-án hajnalban a 117-es számú úton Kesztölc térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsit vezető férfi haladt Kesztölc felől a 10-es út irányába. Ismeretlen okból az úttestről jobbra lehaladt, majd a járművel egy szántóföldre ráhajtott. A személygépkocsi ott többször megpördült és fejtetőre borulva állt meg. A járműben egyedül tartózkodó sofőr a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelését a rendőrök megkezdték.

Családi ház melléképületét oltották a tűzoltók Kesztölcön

Tűz keletkezett egy családi ház melléképületében vasárnap reggel a Komárom-Esztergom megyei Kesztölc Dózsa György utcájában. A tűzhöz az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

(police.hu, katasztrofavedelem.hu)

Címkék: , , , , ,