Rosszul indult a hét Vörösváron: így mentettek a helyi tűzoltók

07:54 | 2020 12. 22.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Rosszul indult a hét Pilisvörösváron, ami rengeteg munkát adott a helyi tűzoltóknak: egy napon belül kigyulladt autóhoz és ütközéses balesethez is riasztották őket. 

Ahogy arról tájékoztattuk olvasóinkat, hétfő délelőtt a helyi és a fővárosi tűzoltóknak egy olyan gépjárművet kellett eloltaniuk, amelyben ketten is utaztak. A vörösvári önkéntesek beszámolója szerint a munkát nehezítette, hogy nem volt pontos címük a helyszínhez: “végül a Háziréti-tóhoz vezető földes úton állt a gépjármű, ami akkor már teljes terjedelmében égett”.

Személyi sérülés nem történt, azonban a gépjármű teljesen leégett.

Itt nem ért véget a nap a vörösvári tűzoltóknak

Nem sokkal az első riasztás után, kora délután újabb esethez indultak az egyesület tagjai. A Csobánka és Pilisvörösvár közötti útszakaszon már megszokhattuk, hogy majdhogynem heti szinten történik baleset – ez hétfőn sem volt másképp. “A jelzett helyen egy személygépjármű az úton megcsúszott és egy szabályosan haladó kisfurgonba ütközött, aminek következtében az autó megpördült, és az árokba csapódott” – áll a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolójában.  Az eset során egy személy a roncsba szorult, akit feszítő-vágóval szabadítottak ki, majd a mentősök kórházba szállították. 

Fotók: Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 

 

 

Címkék: , , , , , ,