Új közterület-felügyelő állt szolgálatba Pilisborosjenőn

09:49 | 2022 02. 01.

Kategóriák: Kék hírek, Közélet

Seitz Sándor Budapesten, az I. kerületben dolgozott közterület-felügyelőként, azonban a szolgálatot az évtől már Pilisborojenőn folytatja.

Milyen meglátásai vannak az új munkatársnak?

A vállalkozók és a lakosság összetűzése – “Ennek oka, hogy – a zajon és a látványon túl – száraz időben por szennyezi a levegőt, máskor meg sár nehezíti a közlekedést. Ezt közös nevezőre kell hozni és olyan megoldást kell találni, ami mindenkinek megfelel majd. Természetesen ebben próbálok segítséget nyújtani.” – vázolja fel terveit Seitz Sándor Pilisborosjenő önkormányzati honlapján.

Megoldás a lakosság nézeteltéréseire – “A problémákat úgy általában a helyiek között sokszor talán nem is a rosszindulat, hanem inkább a figyelmetlenség okozza, ezért első körben vélhetően megoldható a probléma a felek meghallgatásával, a szabályok megismertetésével.”

Kirándulók, a szabálytalan parkolók – “Tájékoztató táblák kihelyezésével, több helyszíni jelenléttel és szükség esetén szankciókkal, esetleg parkolásgátló ún. Demszky-karókkal tervezem visszaterelni az élhetőbb mederbe.”

“Jelenleg még a helyzettel ismerkedem, de mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a település családias és élhető maradjon, rend legyen, és bízom benne, hogy munkámmal a közösséget építhetem” – ígéri a közterület-felügyelő. 

 

Címkék: , ,