Zsámbéki építkezésről loptak az éj leple alatt

12:58 | 2021 08. 02.

Kategóriák: Kék hírek

A Budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három férfit, akik a gyanú szerint Zsámbékon egy építkezésről loptak – írja a police.hu.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy szemfüles állampolgár tett bejelentést a rendőrségre egy júliusi éjszakán, amikor észlelte, hogy egy zsámbéki építkezésen három férfi sebbel-lobbal pakol egy teherautóba majd sietve elhajtanak.

“A Tevékenységi-irányítási Központ ügyletese pillanatok alatt összekapcsolta a budaörsi járőröket a telefonos bejelentővel, így a járőrök forrónyomon indultak meg a brigád után. Az autópálya rendőrök segítségével, percek alatt kiintették az M1-es autópályáról a keresett gépkocsit, és igazoltatták a benne tartózkodó 34 éves tatabányai F. Krisztiánt, a 49 éves cecei N. Zsoltot, valamint a 38 éves bicskei R. Krisztiánt” – áll a közleményben.

A rendőrök az ellopott értékeket a járműben hiánytalanul megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

Kihallgatásuk során a cselekmény elkövetését elismerték, elmondásuk szerint megbánták amit tettek. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a három férfival szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Címkék: , ,