Áprilistól több vonat áll meg Piliscséven és Magdolnavölgyben

14:20 | 2022 03. 29.

Kategóriák: Közélet

A 2021 decemberétől érvényes menetrend számos fejlesztést, az utasok számára kedvező változást hozott a MÁV és a Volánbusz hálózatán. Április 3-tól, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat, új járatokat, jobb csatlakozásokat, finomhangolásokat vezet be a MÁV-Volán-csoport.

A szokásos év közbeni menetrendmódosítástól a korábbinál még jobb, gyorsabb és magasabb színvonalú szolgáltatással az autós közlekedésnél is kényelmesebb eljutást biztosít a közlekedési társaság számos viszonylaton.

Az április 3-tól hatályos fejlesztések eredményeképpen – a lakossági igényeket figyelembe véve – az esztergomi vonalon munkanapokon a reggeli időszakban Budapest felé, illetve a délutáni, esti időszakban Esztergom felé közlekedő G72-es vonatok Piliscséven, egyes Z72-es vonatok Magdolnavölgy megállóhelyen is megállnak.

Több közülük emeletes KISS motorvonat.

Esztergom és Almásfüzitő között tavaly decemberben megtöbbszörözte a vonatok számát a vasúttársaság. Április 3-tól három pár járat fél órával később közlekedik, így jobban alkalmazkodik a menetrend a munkába, iskolába járási, illetve a hazautazási szokásokhoz.

További változások az országos közlekedésben>>>

(MÁV)

Címkék: , , , , , ,