Figyelem! A pilisszántói lakossági fórumra lakcímkártya kötelező!

06:26 | 2017 01. 19.

Kategóriák: Közélet

A településre tervezett ELMŰ transzformátor állomásának létesítéséről szóló hírek nemcsak a pilisszántóiakat, hanem a térség más településein lakók érdeklődését is felkeltette. A pénteki lakossági fórumra ezért várhatóan a helyiek mellett a pilisi régióban élők egy része is ellátogatna. 

Azonban ahhoz, hogy a szántóiak mindenképp részt tudjanak venni otthonuk sorsáról szóló megbeszélésen, Pilisszántó Község Önkormányzata kéri, hogy mindenki hozza magával lakcímigazolványát, hiszen a település tornatermének befogadóképessége véges.
 
A lakossági fórum 2017. január 20-án, pénteken, 17 órakor lesz az Általános Iskola aulájában (Pilisszántó, Petőfi Sándor utca 37.). 
 
Tisztelt Lakosok!
 
Pilisszántó Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi lakosság tájékoztatása érdekében lakossági fórumot hirdetett az Elmű transzformátor állomás létesítésével kapcsolatosan.
 
A lakossági fórum elsődlegesen a helyben élők, a helyi lakosság tájékoztatását szolgálná, az ügyben közvetlenül érintettek felvilágosítására, kérdéseik megválaszolására lett elsősorban meghirdetve.Tekintettel arra, hogy a téma sokak érdeklődését felkeltette és az általános iskola befogadó képessége véges, így félő, hogy sok Pilisszántói lakos, akik közvetlenül érintettek az ügyben nem tudnak bejutni és nem tudnak hozzászólni.
 
Így kérünk mindenkit, hogy elsősorban a helyben lakók és ingatlantulajdonnal rendelkezők számára biztosítsák a bejutást (kérünk mindenkit, hogy szükség esetére hozza magával a lakcím kártyáját, illetve sajtóigazolványát). A nagyobb nyilvánosság a sajtó útján értesülhet az ott elhangzottakról. Ez úton tájékoztatok mindenkit, hogy a fórum egészéről filmfelvétel készül, ami elérhető lesz az érdeklődők számára.
 
Pilisszántó Község Önkormányzata
 
Címkék: , , , , ,