Flashmobot szerveznek az uszodáért és a sportcsarnokért Pilisvörösváron

15:32 | 2017 05. 19.

Kategóriák: Közélet, Sport

Május 24-ére, szerda este 19 órára szervez villámcsűdületet a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület. A TEVŐ flashmobjának célja, hogy megmutassák, milyen sok ember szeretne uszodát és sportcsarnokot a településen, méghozzá a Báthory és a Freiäcker utca sarkánál.

 
„Azt mondják, Vörösvár egy alvó város, itt nem mozdulnak meg az emberek a közös célokért. Mi ezt kikérjük magunknak! Tartsatok velünk, és mutassuk meg, hogy ez nem így van. Mutassuk meg, mennyien akarjuk az uszodát és a sportcsarnokot” – olvasható a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület felhívásában. 
 
A szervezők azt kérik, hogy a 15 perces villámcsődületre mindenki pontosan és fehér színű ruhában érkezzen, ugyanis egy élő formációval szeretnék jelezni, hogy a flashmob helyszíne lenne alkalmas a leendő Sport és Kulturális Centrum megépítésére.  „Tűzzük ki a helyet a térképen, ahova igazán való” – olvasható a szervezet közösségi oldalán.
 
Ahogy arról a Varkapu.info már beszámolt, Pilisvörösvár vezetése felvetette a lehetőségét annak, hogy a Búcsú térre építenének kézilabda csarnokot, ám az ötlet egyelőre nem aratott osztatlan sikert. A helyi Fidesz közleményt adott ki az ügyben, amelyet portálunkon is olvasni lehetett, a kommentelő olvasóink pedig szinte kivétel nélkül rossz ötletnek tartották a helyszínválasztást.
 
A TEVŐ erre az eseménysorra kíván reagálni május 24-i flashmobjával, amire minden helyi lakost várnak. A pontos időpont szerda este 19 óra, a helyszín pedig a Báthory és a Freiäcker utca sarka. A villámcsődület Facebook eseménye IDE kattintva érhető el!
 
(Varkapu.info)
 
Címkék: , , , , , , , ,