Fogjunk össze! Együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért

16:54 | 2016 12. 03.

Kategóriák: Közélet

Berezvai Marcellt 2014-ben diagnosztizálták chondrosarcomával. A küzdelme azóta tart a rák ellen – olvasható az Együtt Berezvai Marcell gyógyulásáért! Facebook csoportban.

 
Marcell legutóbbi műtétje után a család azt hitte, már túl vannak a nehezén, azonban kiderült, hogy az áttétek kiújultak a zenész tüdejében. A lehetséges megoldások után kutatva egy kínai kórházra akadtak, ahol eredményesen alkalmaznak kemoterápiás és egyéb kezelést szarkómás betegeken. A kezelés hatalmas költségekkel jár, így most a család a barátok, ismerősök segítségét kéri! 
 
A solymári zenész neve sokaknak csenghet ismerősen a Kalef zenekarból vagy éppen a mára már feloszlott Média Kontroll együttesből. Bár személyesen nem ismerjük Marcellt, sokszor jártunk Média Kontrollos koncertjeire, baráti társaságunkban azóta is gyakran emlegetjük azokat a “félédes” nyári estéket! 
 
A Varkapu.info most a család üzenetét közvetíti az Olvasók felé:
 
Az utolsó műtét nagyon jól sikerült, és már azt hittük, végeztünk a nehezével, de semmi sem ilyen egyszerű. 
 
Augusztusban kiderült, hogy az áttétek kiújultak Marcell tüdejében. 
 
Az onkológusa összeállított egy 4 hónapos kemoterápiás kezelést, amiben nagyon hittünk, ezért úgy döntöttünk, belevágunk. Sajnos, a kezelés nem hatott. A napokban derült ki a kontroll vizsgálat eredménye, miszerint több áttét keletkezett a tüdőben, és amik voltak, azok is nőttek, valamint a vállában lévő primer daganat kiújulására is gyanakodnak.
 
MÁR NAGYON SZORÍT MINKET AZ IDŐ, ezért úgy döntöttünk, teljesen új útra lépünk. Találtunk egy kínai kórházat (Fuda Cancer Hospital), ahol eredményesen alkalmaznak kemoterápiás és egyéb kezelést szarkómás betegeken. Marcell leletei alapján azt a bíztató választ kaptuk, hogy jó esélyei vannak a gyógyulásra! Többféle kezelési lehetőség is van, de a pontos kezelési tervet a kiutazás utáni vizsgálatok eredményei alapján kapjuk meg.
 
A KEZELÉST SÜRGŐSEN EL KELLENE KEZDENÜNK, de ez több millió forintba kerül, amit a család önerőből már nem tud fedezni.
 
Az első kezelés körülbelül 6 000 000 forint.
 
A segítségeteket szeretnénk kérni, hogy minél hamarabb ki tudjunk menni, és Marcell esélyt kaphasson a gyógyulásra!
 
Aki tudja, ossza meg a csoportot mások között is, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a kérés!
 
Minden segítséget szívesen veszünk, aki hozzá tudna járulni bármilyen adománygyűjtő esemény szervezésével, kérjük jelentkezzen!
 
Erre a bankszámlaszámra várjuk a felajánlott összegeket:
OTP Bank: 11773425-02293956-00000000 
Név: Berezvai Marcell
Külföldről érkező utalás esetén :
IBAN : HU95117734250229395600000000
SWIFT : OTPVHUHB 
Address of Bank : 1051 Budapest, Nádor utca 16
 

NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! 

(Varkapu.info)


 

Címkék: