Görögországban forgatott Demeter Erik, pilisvörösvári énekes

15:48 | 2015 09. 30.

Kategóriák: Közélet

Görögországban forgatta le legújabb klipjét Demeter Erik, pilisvörösvári énekes. A pörgős dalt a videóban látható csodálatos tengerparti helyszínek és az utcai muzsikálás mellett az újfajta zenei alap teszi igazán hangulatossá. A klip forgatásáról, a dal keletkezéséről a Varkapu.info kérdezte Eriket.

Bár már megérkezett az ősz, kezd hűvösebbre fordulni az idő és az iskola is elkezdődött, Demeter Erik Nem elég című száma pár perc erejéig még visszaidézi számunkra a napsütést, a nyáresti bulikat és a lazítást. Ennek a hangulatnak az eléréséhez járul hozzá a videoklip is, amelyet Erikék Görögországban forgattak le. A pilisvörösvári énekes portálunknak elárulta, hogy a legtöbb jelenetet zárt körben forgatták le, de volt olyan alkalom is, amikor nyilvánosabb helyeken készítettek felvételeket. Ilyenkor sokan megálltak, figyelték őket és hallgatták a muzsikát. Az utcazenélés mellett feltűnik egy hagyományos görög szokás is a videóban. „Elmentünk egy görög estre, ahol minket is belevontak a mulatozásba, tányértörésbe. Úgy gondoltuk, ha már Görögországban forgatunk, legyen egy tipikus görög rész is felvéve” – tette hozzá Erik.

A nyári hangulatot nem csak a Jaskó Péter által írt dalszöveg idézi fel, az elektronikus hangzás is hozzásegít, hogy máris elkezdjünk vágyakozni a nyári élmények után. Az Alapzaj zenekarral való koncerteken és a zenész saját számainál is a rockosabb hangzást szokhattuk meg, azonban most egy másfajta zenei alaphoz nyúlt az énekes. „A mostani számom stílusban azért tér el az eddigiektől, mert egy igazi nyári, bulizós zenét szerettünk volna létrehozni, ezért megkértem Sándor Ákos és Czene Dániel barátomat, hogy készítsenek egy elektronikus alapot a dalhoz” – tudtuk meg Eriktől.

Azonban a rockzene szerelmeseinek sem kell csüggedniük, a vörösvári énekes elmondása szerint a közeljövőben lehet még számítani hangszeres, rockos nótákra is. Az Alapzaj zenekar frontemberétől megtudtuk, hogy pár hónapon belül újabb szám várja majd a rajongókat. Addig is hangolódjunk a következő nyárra a Nem elég című dallal. 

Ha tetszett a pilisvörösvári énekes dala, és szeretnétek első kézből értesülni a friss számokról, a koncerthelyszínekről, akkor kövessétek őt a Facebookon. ITT>>>

(Gribek Tímea – Varkapu.info)

Kapcsolódó cikkek:
Hallgasd meg Demeter Erik, pilisvörösvári énekes legújabb számát!
A gondtalan életet eleveníti meg – Interjú Demeter Erikkel, a pilisvörösvári énekessel
Alapzajos buli volt a Gildében (Képek)
Grátiszba kaptuk az Alapzajt – Igazi bulihangulat volt a Rotiban

Címkék: , , , , , , , ,