Kerekasztal megbeszélést szervez a TEVÖ az M10 elkerülő megépítése érdekében

20:13 | 2017 11. 17.

Kategóriák: Fő kiemelt, Közélet

“Egyesületünk, a TEVÖ, zártkörű kerekasztal beszélgetést kezdeményezett az M10 elkerülő úttal kapcsolatban” – közölte a Varkapu.info regionális portállal a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület. Mint azt Bakos László honlapunknak elmondta, térségünkben kezd kialakulni egy társadalmi összefogás ügy kapcsán, amelynek részeként a helyi polgármestereket és országgyűlési képviselőket hívják meg egy közös tanácskozásra jövő pénteken.

A TEVÖ elnöke kiemelte: céljuk, hogy civilként támogassák a polgármesterek példaértékű összefogását, egységes kérésünket pedig képviseljék a térség országgyűlési képviselői. “Meghívásunkat elfogadta Csenger-Zalán Zsolt képviselő úr és Hadházy Sándor képviselő úr is, javaslatukra a megbeszélés időpontja 2017. november 24. , helyszíne Pilisvörösvár. Meghívtuk a térség polgármestereit is, hogy csatlakozzanak összefogásunkhoz, és vegyenek részt a kerekasztalon” – fogalmazott Bakos László.

“Minél szélesebb körű egy összefogás, annál komolyabban veszik. Mi ebben szeretnénk segíteni. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a térség közlekedési problémája mielőbb megoldódjon” – nyilatkozta a Varkapu.info portálnak a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület elnöke.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,