Nunkovics Tibor: Javítani fogjuk a térség közlekedését

17:27 | 2018 01. 08.

Kategóriák: Közélet

“Be fogjuk fejezni az M0-ás körgyűrűt, és meg fogjuk építeni az M10-es autóutat. Széleskörűen egyeztetni fogunk minden egyes önkormányzattal, civil szervezettel, szakemberekkel és a szakhatóságokkal. Ideje, hogy végre térségünket is bekössük az autópályák rendszerébe” – hangsúlyozza Nunkovics Tibor, a Jobbik Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselőjelöltje legújabb videójában.

A fiatal politikus nemrég videósorozatot indított, amelyben személyes vállalásokat tett nézőinek, az Esztergom térségében lakóknak. Ezeket megválasztása esetén vinné véghez. A negyedik és egyben utolsó ilyen a térség közlekedésének fejlesztésével kapcsolatos.

 

“Elfogadhatatlan, hogy térségünkből mind közúton, mind vasúton a főváros – ahová a rengetegen ingáznak munka vagy iskola miatt – megközelítése is órákat vesz igénybe. A Fidesz-kormány ráköltött 120 milliárd forintot az Esztergom-Budapest vasútvonal felújítására, úgy hogy a menetidő számottevően nem javult, az M0-ás körgyűrű befejezését és az M10-es autóút megépítését pedig folyamatosan halogatják” – olvasható Nunkovics Tibor közleményében, amelyet szerkesztőségünkhöz is eljuttatott.

Az országgyűlési képviselőjelölt hozzáteszi: “megválasztásom és a Jobbik kormányra kerülése esetén ezeket a beruházásokat meg fogjuk valósítani, korrupció nélkül! Éppen itt az ideje, hogy térségünket is bevonjuk az autópályák vérkeringésébe, amely komoly gazdasági és turisztikai lehetőségeket nyújtani a térség számára!”

Kormánypárti mozgolódás a közlekedés ügyében

2017. november 24-én, pénteken a Tegyünk Együtt Vörösvárért Egyesület kezdeményezésére több térségi polgármester, civilek, valamint Hadházy Sándor és Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselők tartottak megbeszélést Pilisvörösváron, amelynek témája szintén az M10-es kerülőút és az M0 autóút volt. A rendezvény végén abban mindenki egyetértett, hogy az M0 autóútnak minél előbb össze kell záródni, amely a legtöbb térségi problémára megoldást jelenthet. A novemberi megbeszélésről bővebben IDE kattintva olvashat.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,