Solymári Búcsú: a Pilis-Budai Kutyamentőkkel is találkozhatunk

06:45 | 2016 09. 05.

Kategóriák: Közélet

Itt van az ősz, közeleg a Solymári Búcsú. Az elmúlt évek hagyományai szerint idén is várnak minden kedves állatbarátot, leendő gazdát a Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület sátrához, a Templom téren, a művelődési házzal szemben.

 
 Időpont: 2016. szeptember 10-11. 10:00-16:00
 

A Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület felhívása:

 
Várunk minden kedves kutya vagy macska örökbefogadása iránt érdeklődőt!
 
Találkozzunk, ha tőlünk fogadta örökbe kedvencét, nagyon várjuk a viszontlátást sátrunknál! Beszélgessünk, ismerje meg Pilis-Budai Kutyamentő Egyesület működését, ismerjük meg egymást! Várjuk az állatvédelem, a felelős állattartás, a kistérségünk kutyás-macskás dolgai iránt érdeklődőket. Csatlakozzon hozzánk, várjuk leendő csapattagjaink, önkénteseink jelentkezését!
 
Védenceink számára a hűvösebb őszi napokra gyűjtünk használt, de tiszta törölközőket, plédeket, ágynemű huzatokat. Az adományt a sátrunknál tudja leadni, melyet előre is köszönünk.
 
És természetesen a vásár vásárfiával az igazi: saját készítésű egyedi apróságainkkal várjuk az állatbarátokat: a bevételt 100%-ban a mentett állatainkra fordítjuk. 
 
Várunk mindenkit, akinek kutya és macska elvonási tünetei vannak, itt bőségesen fel tudja mindenki tölteni a simireceptorait! 
 
 
 
 
(Varkapu.info)
 
Címkék: , , , ,