Kézműves árusok jelentkezését várják a Vörösvári Napokra

10:28 | 2019 06. 21.

Kategóriák: Önkormányzati Hírek

A Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal várja azon kereskedők, kézművesek jelentkezését, akik a Pilisvörösvár Város Önkormányzata által 2019. augusztus 17-20. közötti időszakban (szombat, vasárnap, hétfő, kedd) a Bányató utca, és Városliget sétány területén a Vörösvári Napok és Búcsú rendezvényen terméket árusítani kívánnak.

A rendezvényen való részvétel egyik feltétele, hogy a közterület-használati díjat a rendezvény megkezdése előtt 30 nappal, legkésőbb július 15-ig átutalással, vagy postai csekk bemutatásával rendezni kell.

Jelentkezni csak e-mail-en kért jelentkezési lap kitöltésével lehet, melynek mellékleteként csatolni szükséges az árusító standról készített fényképet.

A jelentkezések alapján közterület-használati engedély kiadására kerül sor. (A közterület-használati díj mértékéről a jelentkezési lapon feltüntetett adatok alapján tudnak felvilágosítást adni. Amennyiben a jelentkező elfogadja a rendelet szerint megállapított közterület-használati díjat, megindítják a hatósági ügyintézést.)

A közterület-használattal kapcsolatos információkat a 10/2018.(VI.21.) számú önkormányzati rendelet tartalmazza.

Kapcsolattartó:
Drávai Zsuzsanna
Pilisvörösvári Polgármesteri Hivatal
Városgondnoksági csoportvezető

Telefonon: 06-26-330-233/147, e-mail-en: dravaizsuzsi.muszak@pilisvorosvar.hu

(pilisvorosvar.hu)

Címkék: , ,