Élete első országúti világbajnokságán tekerhetett Benkó Barbara

06:35 | 2017 09. 25.

Kategóriák: Sport

Ahogy azt korábban jeleztük olvasóinknak, Benkó Barbara az ausztráliai montenbike világbajnokságon nyújtott kiváló szereplését követően Norvégiába utazott, hogy újabb világversenyen mutathassa meg tudását.

A pilisvörösvári sportoló számára azért is volt fontos az esemény, mivel életében most először vehetett részt országúti világbajnokságon. A rajthoz állás előtti napok izgalmát megosztotta Facebook követőivel is: „szuper a pálya, remek hangulat, minden adott egy izgalmas világbajnoksághoz itt Bergenben, Norvégiában! Nekem ez lesz életem első országúti VB-je, motivált vagyok és izgatott!”

Vasárnap le is zajlott a megmérettetés, elit női mezőnyversenyen hazai színekben pedig Benkó Barbarának és Király Mónikának szurkolhattunk. Barbi végül a 87. helyre tekerte be magát, ő maga így foglalta össze teljesítményét: „sokat kell még tanulnom, sokat kell még tapasztalnom, de életem első országúti VB-jének nem volt rossz! Az biztos hogy óriási élmény volt, remélem még sok ilyenben lesz részem, és többször is kitérhetek országútra! Köszönöm a magyar csapatnak a szuper segítséget!”

(Varkapu.info, Fotó: Benkó Barbara Facebook)

Címkék: , , , ,