Focival mélyítették a testvérkapcsolatot Pilisszentivánon (+VIDEÓK, KÉPEK)

08:40 | 2017 06. 18.

Kategóriák: Sport

Pilisszentiván már hetek óta futballünnepre készül, hiszen az idei Napforduló Fesztivál nyitórendezvényeként testvértelepülésük, Marktleugast focicsapatát látták vendégül június 17-én, délután. A barátságos mérközés végül 2-2-es döntetlennel zárult.

TELJES KÉPGALÉRIA>>>

„Jövőre ünnepeljük a testvértelepülési megállapodásunk létrejöttének 30. évfordulóját. A jövő évi nagy ünnep előszervezésének szántuk ezt a programot, amit a felújított focipálya avatásával is összekötöttünk” – mondta el a helyszínen a Varkapu.info kérdésére Poppréné Révay Gyöngyi polgármester.

 
Élő bejelentkezésünk a mérkőzés előtt:

A két csapat barátságos mérkőzésén minden megjelent pilisszentiváni játékos lehetőséget kapott, a 0-0-ás első félidőt követően a második játékrészben a helyiek öregfiú csapata is pályára lépett, amely felpezsdítette a meccset. Elsőként a szentivániak találtak fejjel a kapuba, majd egy gyönyörű szabadrúgás góllal Marktleugast egyenlített. A hazaiak másodszor is fejjel jutatták a kapuba a labdát, az utolsó gól pedig a hosszabbításban esett, így a végeredmény 2-2 lett.
 
Videó a mérkőzés felvezetéséről:

A hangulat fokozása érdekében 11-es párbaj zárta a sporteseményt, amelyet ugyan a találatok száma szerint a Pilisszentiván SE nyert meg, ám Brandhuber Ádám polgármester úgy fogalmazott, “a mérkőzés igazából egy igazságos döntetlennel ért véget”.
 
A két csapat barátságos és rendkívül sportszerű küzdelme után az alpolgármester egy kupát adott át a Pilisszentiván SE öregfiúk csapatának, hiszen a helyi gárda osztályában megnyerte az idei bajnokságot.
 
Videó az öregfiúk ünnepléséről:

Képek:
 
 
 
 
 
 
 
(Gribek Dániel – Varkapu.info; Fotók: Gribek Tímea)
 
Címkék: , , , , , , , , ,