Párás és fülledt volt az idő, Háromszéki Petra mégis tarolt

03:42 | 2019 08. 27.

Kategóriák: Fő kiemelt, Sport

Augusztus 19. és 24. között rendezték meg Szlovákiában, Varín városában az idei 3D Íjász Európa Bajnokságot, melyen a pilisjászfalui büszkeség, Háromszéki Petra is képviseltette magát.

15 országból közel 600 versenyző regisztrált a megmérettetésre: a rekordszámú nevezői létszámnak köszönhetően a helyszínen négy pályát építettek a szervezők. A versenyzők “repülőrajtos” rendszerrel indultak – azaz mindenki az adott pálya elejéről, az előzetesen meghatározott időpontban.

A pályákat mindenki úgy jellemezte, hogy “kemény menet”

“Az időjárás végig kegyes volt, eső nem esett, viszont az erdő legmélyén is olyan fülledt, párás volt az idő, hogy az alaposan igénybevette mindenki állóképességét. Ehhez társult a több száz méter szintkülönbség leküzdése minden nap” – osztották meg portálunkkal a verseny részleteit. 

A pilisjászfalui Háromszéki Petrát azonban nem hozta zavarba a terep, így irányzékos csigás kategóriában első helyen zárt, és ezzel megszerezte az 5. Európa Bajnoki címét.

Az ASES Team versenyzője már a jövő évi világbajnokságra készül, hiszen ott is a dobogós helyezés a cél – avatták be honlapunkat a sportoló terveibe. 

Gratulálunk Petra!

 

Címkék: , , ,