3+1 gyermekprogram a térségből

21:17 | 2020 01. 07.

Kategóriák: Gyereksarok

Januárban színes programokkal várják a kicsiket a térség települései: a koncert mellett táncházzal, közös játékkal és zenés könyvbemutatóval kedveskednek a gyerekeknek.

1. Interaktív koncert Pilisvörösváron

Kirándulni szinte mindenki szeret. Kiváltképp, ha utunk során sok-sok állattal találkozunk. Gyertek velünk, lessük meg, átváltozik-e a béka, ha megcsókoljuk? Ki lesz Pipi Piri férje? Hányadik lesz a gyorsasági versenyben Csiga Zsiga?

A Kék Katica együttes interaktív, szórakoztató koncertjén minden kiderül!

Részletes program>>>

2. Pördülj-fordulj Solymáron!

A Magyar Örökség-díjas Cédrus Táncegyüttes és a Zagyva banda táncházzal vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyerekek népi játékokkal ismerkedhetnek, de az est során a felnőttek sem maradnak muzsikaszó nélkül.

Részletes program>>>

3. Játék minden mennyiségben Solymáron

A négy éves Kalandgyár születésnapját a Zabhegyező Animátor Egyesület gyerek-szórakoztatásában tapasztalt animátorai vezetésével ünnepli. A program során különféle otthoni, beltéri körülmények között játszható játékokkal ismerkedhettek meg.

Részletes program>>>

+ 1 Zenés könyvbemutató Budakalászon

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a BORIDALOK Varga Bori legújabb kisgyermekeknek szóló előadása, melyen a nemrég megjelent „Süss fel kicsi nap“ című zenés verseskönyvéből csendülnek fel dalok, dallamok.

Részletes program>>>

 

(Varkapu.info)

 

Címkék: , , ,