VELUX Márkanap augusztus 25-én a Grand-Ács Terőcentrum és Készház kereskedésben!

Építkezik? Felújítaná vagy beépítené tetőterét? Tetőtéri ablak cseréjén gondolkodik? (tovább…)

Mától újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Mától újra jár a 3-as metró a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között. (tovább…)

Gyászolnak a vörösvári katolikusok: elhunyt Blazsek Vilmos

Rövid betegség után 2022. augusztus 2-án reggel, életének 72. évében elhunyt Blazsek Vilmos, a Pilisvörösvári Nagyboldogasszony plébánia és a Pilisvörösvár-Bányatelepi Szent Borbála plébánia világi lelkipásztori munkatársa. Temetése 2022. augusztus 12-én...

Robbantási gyakorlatozás Csobánkán – a héten két alkalommal

A Magyar Honvédség Altiszti Akadémia hivatalos tájékoztatása szerint a héten két alkalommal is robbantási gyakorlatozásra kell számítani. Csobánka és a környék lakosai ezúttal is több alkalommal készülhetnek komoly hanghatásokra. (tovább…)

Szeptembertől magasabb pótdíjat kell fizetni az agglomerációs járatokon

Szeptember 1-jétől megváltozik a Volánbusz Budapest-környéki, agglomerációs járatain (kék buszok) alkalmazott pótdíjainak mértéke – tájékoztat a Volánbusz Zrt. (tovább…)

Veterán járművek, bábszínház – Búcsú Nagykovácsiban

Augusztus 13-án és 14-én a hagyományokhoz híven a búcsú alkalmából színes programokkal várják a helyieket Nagykovácsiban. (tovább…)

Ne adjunk esélyt a csalóknak tűzifavásárláskor!

A háborús energiaárak és az európai energiaellátási problémák Magyarországra is kihatnak, ezért megnövekedhetnek a visszaélések a tűzifa beszerzéssel kapcsolatban. A csalások ellen a leghatásosabb ellenszer, ha a vásárlók a tűzifa...

Már bicikli és kutya szállításához is vásárolható bérlet a MÁV appban

A MÁV applikációban már a MÁV-START vonatjárataira a kerékpár- illetve élőállatbérletek is kényelmesen megvásárolhatók. (tovább…)

Pilisi Parkerdő: kiemelten kezelik tűzifaellátás kérdését

Az elmúlt időszakban megnövekedett tűzifa iránti igények zökkenőmentes kiszolgálását a Pilisi Parkerdő kiemelten kezeli - hívja fel a vásárlók figyelmét az erdőgazdaság. (tovább…)

Tényleg kivédhető napelemekkel az áramdrágulás?

A legfrissebb hírek szerint a rezsicsökkentés részleges kivezetésével a lakosság egy részét is eléri a globális energiaárak több mint egy éve tartó, jelentős emelkedése. Az áram drágulására sokaknak jó megoldás...