Piliscsabán és Pilisszántón is véradást szerveznek

Nyáron is fontos, hogy elég sokan adjanak vért, hiszen a véradás életet ment. Júliusban Piliscsabán és Pilisszántón lesz lehetőségünk a segítségnyújtásra. (tovább…)

Átadták a felújított egészségházat, bölcsőde épül Pilisjászfalun

Menczer Tamás beszámolt arról, hogy a pilisjászfalui egészségház felújításával színvonalasabb, komfortosabb és kényelmesebb egészségügyi ellátásban részesülhetnek a helyiek; a háziorvosi rendelő és a védőnői tanácsadó ötvenéves épületének teljes külső és...

Véradásokat szerveznek a térségben

Júniusban véradást szerveznek Piliscséven, Pilisvörösváron, Pilisborosjenőn és Solymáron. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

A fizikoterápia legfőbb alkalmazási elvei

A fizikoterápia szó egyre több ember számára hangzik ismerősen, amely megfelelő kezelést kínál a mozgásszervi – és nemcsak- betegségek gyógyításában. A természetes módon, csupán fizikai ingerekkel működő terápiának rengeteg előnye...

Piliscsabán és Piliszántón is véradást szerveznek

Májusban véradást szerveznek Piliscsabán és Pilisszántón. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

A jövő terápiája, avagy a fizikoterápia népszerűségének oka

Egyre több ember panaszkodik fizikai fájdalomra, feszült nyakra és vállra, ízületi problémákra vagy hasonló mozgáskorlátozásokra. Többféle kezelési lehetőség kínálkozik az érintettek számára, mégis egyre többen válasszák a fizikoterápiát, amely számos...

Áprilisban segíthetünk Pilisvörösváron

Április közepén véradást szerveznek Pilisvörösváron. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Terápiás módszerek szerepe a gerincferdülés kezelésében

A gerincferdülés a gerinc olyan állapota, amelyben az elülső síkban eltérés figyelhető meg, gyakran a háti vagy az ágyéki területen fordul elő. A 10 foknál kisebb eltéréseknél nincs nagy kockázat,...

Véradást szerveznek Solymáron

Márciusban Solymáron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Pilisvörösváron és Piliscsabán is segíthetünk

Január végén Pilisvörösváron, míg február elején Piliscsabán szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)