A jövő terápiája, avagy a fizikoterápia népszerűségének oka

Egyre több ember panaszkodik fizikai fájdalomra, feszült nyakra és vállra, ízületi problémákra vagy hasonló mozgáskorlátozásokra. Többféle kezelési lehetőség kínálkozik az érintettek számára, mégis egyre többen válasszák a fizikoterápiát, amely számos...

Áprilisban segíthetünk Pilisvörösváron

Április közepén véradást szerveznek Pilisvörösváron. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Terápiás módszerek szerepe a gerincferdülés kezelésében

A gerincferdülés a gerinc olyan állapota, amelyben az elülső síkban eltérés figyelhető meg, gyakran a háti vagy az ágyéki területen fordul elő. A 10 foknál kisebb eltéréseknél nincs nagy kockázat,...

Véradást szerveznek Solymáron

Márciusban Solymáron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Pilisvörösváron és Piliscsabán is segíthetünk

Január végén Pilisvörösváron, míg február elején Piliscsabán szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Piliscsabán, Piliscséven és Solymáron is véradást szerveznek

Decemberben Piliscsabán, Piliscséven és Solymáron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

November végén véradást szerveznek Pilisvörösváron

November végén Pilisvörösváron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Pilisszentivánon és Ürömön is véradást szerveznek

Októberben Pilisszentivánon és Ürömön szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén segíthet, szűrővizsgálatként a saját egészségünkért is tehetünk. (tovább…)

Nyáron is fontos: ments életet Pilisvörösváron (is)!

Nyáron is fontos, hogy elég sokan adjanak vért, hiszen a véradás életet ment. Júliusban Pilisvörösváron lesz lehetőségünk a segítségnyújtásra. (tovább…)

A pollenterhelés helyenként a nagyon magas szintet is elérheti

A csapadékos időszaknak köszönhetően a pázsitfűfélék pollenszórása jelentősen lecsökkent június első felében, azonban a meleg időjárás hatására a pollenkoncentráció újra emelkedik – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi Központ. (tovább…)