Ónos eső a térségben is – Óvatosan az utakon!

Tartós, több órás ónos eső veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Budapestre és több Pest vármegyei járásra is az Országos Meteorológiai Szolgálat. (tovább…)

Változások a busz- és vonatközlekedésben mindenszentek idején

A MÁV-START, Volánbusz, és a MÁV-HÉV a mindenszentek ünnepéhez igazították a járatok közlekedési rendjét.   (tovább…)

Motorral ütközött, majd elhagyta a helyszínt – Szemtanúkat keresnek!

Segítsen a szentendrei rendőröknek, ha látta a budakalászi Auchannál történt balesetet! (tovább…)

Baleset a pilisszentiváni elágazásnál – útzár

Több olvasónk is jelezte, illetve az Útinform is azt a tájékoztatást adta ki, miszerint 9 óra után baleset történt a 10-es úton, a pilisszentiváni elágazás magasságában. (tovább…)

Három autó bánta az ütközést Pátyon

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora délutáni órákban Páty közelében – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Ezeken a napokon Rákos helyett a Keletibe érkeznek a vonatok

Október 9-én és 10-én kisebb változásokra kell számítani a Piliscsaba—Angyalföld—Rákos vasútvonalon. A jelzett napokon egyes járatok Rákos helyett Budapest-Keletibe közlekednek, illetve onnan indulnak. (tovább…)

Az agglomerációban is segítséget nyújt a jegyvásárlásban a BKK alkalmazása

Már a BudapestGO-ban is megvásárolhatók a főváros környéki jegyek és bérletek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). (tovább…)

Dugóra felkészülni! Szerdán kezdődik az útfelújítás a 10-es úton

Ahogy arról korábban írtunk, október 4. és 12. között a Magyar Közút útfelújítási munkálatokba kezd a 10-es út egy szakaszán. Ebben az időszakban nagyobb torlódásokra kell számítani a térségben közlekedőknek....

Érkeznek a telepített sebességmérők a Pilisi-medencébe

Hamarosan mintegy 12 TrafiBox települ a Pilisi-medencében, segítve a gyorshajtás elleni küzdelmet és növelve a közúti biztonságot – osztotta meg a hírt közösségi oldalán Fetter Ádám. (tovább…)

Részleges útlezárásra kell számítani az Árpád hídon

A hétvégén az Árpád híd mosásával kezdődik Budapest közterületeinek őszi nagytakarítása - közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divíziója. (tovább…)