Impresszum

Varkapu.info regionális hírportál

Főszerkesztő:

Gribek Dániel

gribek.szkr@gmail.com

Gribek Dániel 1988. május 5-én, Budapesten született. Tanulmányait az Óbudai Harrer Pál Általános Iskolában kezdte, majd az Óbudai Gimnáziumban szerzett érettségit. Gödöllőn, a Szent István Egyetem Mezőgazdasági- és Környezettudományi Karán 2010-ben végzett vadgazda mérnök szakon.
 
Újságírói pályafutását a Szent Korona Rádió internetes Erdőzúgás című vadászműsorával kezdte, majd több mint két évig a Duna TV Gazdakör című műsoránál dolgozott a Szent István Stúdióban annak átalakulásáig. Miután videós és online szerkesztőként dolgozott az Agroinform portálnál, jelenleg az Agrofórum Szaklap munkatársa. Vadászat, erdőgazdálkodás és mezőgazdaság témakörben többek között a Magyar Hírlap “A vidék Magyarországa” rovatában, az AgrárUnió Szaklapban, a Haszon Agrár Magazinban, az Erdészeti Lapokban és a Nimród Vadászújságban jelentek meg cikkei. 2017-től szerkesztésében jelenik meg a pilisszentiváni önkormányzat környezetvédelmi kiadványa, a Pilisi Len – Zöld Újság.

2010-ben elindította a Pest megye északi régiójában pilisvörösvári központtal működő helyi portálját, a Varkapu.info híroldalt, 2013 óta az erdőgazdálkodással, erdészettel foglalkozó Erdő-Mező Online és Magazin, 2016-tól pedig az Erdeiprogramok.hu portál főszerkesztője.


Szerkesztő:

Gribek Tímea

gribektimi@gmail.com

Gribek Tímea 1993. szeptember 9-én, Budapesten született. A Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskolában kezdte tanulmányait, majd 2013-ban a szintén pilisvörösvári Friedrich Schiller Gimnáziumban érettségizett. 2018-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi karán magyar szakos bölcsész szakképzettséget szerzett.

2012 óta a Varkapu.info regionális hírportál, 2016-tól pedig az Erdeiprogramok.hu és az Erdő-Mező Online szerkesztője, fotóriportere. Fotói és cikkei megjelentek többek között a Pilisszentiván Község Önkormányzata által kiadott Pilisi Len Magazinban, az Erdő-Mező Magazinban és az Agrofórum szaklapban.

 

Érintett települések: Budakalász, Csobánka, Dorog, Leányvár, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Piliscsév, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Telki, Tinnye, Tök, Úny, Üröm, Zsámbék.

Elérhetőség: varkapu@varkapu.info