Benkó Barbara: Elmondhatatlanul büszke vagyok Blankára!

A kvótát megszerző hegyikerékpárosunk, Benkó Barbara már túllépett azon, hogy nem ő indulhatott Tokióban: a pilisvörösvári sportoló nagyon szurkolt hazai riválisának, a szenzációs eredményt elérő Vas Kata Blankának, és büszke...

A kirándulókért (is) szépül a Pilisi Parkerdő

A Pilisi Parkerdő az elmúlt évek jelentős turisztikai beruházásait követően – erdei pihenőhelyek, menedékházak, kilátók felépítése és a meglévők felújítása – a kirándulóhelyeket összekötő és a Budapest-környéki erdőket átszövő, közel...

Fetter Erik legyőzte Valter Attilát a kerékpáros magyar bajnokságon

A férfiaknál a pilisvörösvári Fetter Erik, a nőknél Vas Kata Blanka - maga mögött tudva Benkó Barbarát - győzött csütörtökön az országúti kerékpárosok debreceni időfutam országos bajnokságán. (tovább…)

Varga Mihály: 26 kilométer kerékpárút épül Pest megyében

Pest megyében 26 kilométer kerékpárút épül - jelentette be a pénzügyminiszter szerdán közösségi oldalán. (tovább…)

Folytatja a versenyt Fetter Erik

Péntek este osztottuk meg a hírt, miszerint a Tour de Hongrie magyar országúti körverseny harmadik szakaszán Fetter Erik belekerült egy bukásba, ezzel sérülést szenvedve. (tovább…)

Kórházban töltötte az estét, miután bukott a versenyen Fetter Erik

Ahogy arról már írtunk, május 12. és 16. között zajlik a Tour de Hongrie magyar országúti körverseny, melyen két helyi bringás is képviselteti magát. (tovább…)

Fetter Erik és Palumby Zsombor is teker a magyar országúti körversenyen

Az előzetes nevezések alapján 13 hazai kerékpározó szerepel majd a május 12-én rajtoló Tour de Hongrie magyar országúti körversenyen, köztük lesz a pilisvörösvári Fetter Erik és a piliscsabai Palumby Zsombor...

Fetter Erik: túl két versenyen és egy magaslati edzőtáboron

A Coppi e Bartali kevésbé, az Alps viszont kifejezetten jól sikerült Fetter Erik számára - írja az Eurosport.  (tovább…)

E-bringák, erdei kerékpárutak – Fejlesztések a Pilisi Parkerdőben

E-bringák, megújuló erdei kerékpárutak, hosszabb síszezon, valamint bővített parkolók várják a látogatókat. (tovább…)

Újra versenyben Fetter Erik

Fetter Erik hét hónappal súlyos balesete után visszatért a pályára, és versenykörülmények közt is tesztelte, milyen állapotban van most. Tapasztalatairól közösségi oldalán számolt be, amit változtatások nélkül közlünk. (tovább…)